Fransa - Avusturya maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi A Ligi'nde 1. Grup'ta 5. hafta maçında Fransa ile Avusturya karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Fransa - Avusturya maçı ne zaman? Fransa - Avusturya maçı saat kaçta? Fransa - Avusturya maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

Fransa - Avusturya maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan 5. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Fransa ile Avusturya karşı karşıya gelecek.

Fransa, UEFA Uluslar Ligi'nde oynadığı mücadelelerde henüz galibiyet alamadı. İlk maçında sahasında Danimarka'ya 2-1 kaybeden Fransa, ikinci ve üçüncü maçında ise sırasıyla deplasmanda Hırvatistan ve deplasmanda Avusturya ile 1-1 berabere kaldı. Fransa grupta oynadığı son mücadelede ise sahasında Hırvatistan'a 1-0 mağlup oldu. Grubunda son sırada bulunan Fransa'nın 2 puanı var.

Konuk ekip Avusturya ise UEFA Uluslar Ligi'nde oynadığı 4 maçta; 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Tek galibiyetini ilk maçında Hırvatistan deplasmanında alan Avusturya, Fransa ile oynadığı ilk maçta ise rakibiyle sahasında 1-1 berabere kalmıştı.

FRANSA - AVUSTURYA MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Fransa ile Avusturya'nın karşı karşıya geleceği UEFA Uluslar Ligi'nin 5. haftasındaki bu mücadele 22 Eylül Perşembe günü oynanacak.

Stade de France'daki maçta hakem Andreas Ekberg görev yapacak.

Saat 21.45'te başlayacak karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# fransa # ilk # son # eylül # UEFA Uluslar Ligi # fransa avusturya s sport # fransa maçı hangi kanalda # fransa maçı ne zaman # fransa maçı saat kaçta # uefa uluslar ligi maçları # uefa uluslar ligi maçları hangi kanalda # uefa uluslar ligi s sport # perşembe maçları