Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz kararı saat kaçta açıklanacak?

ABD Merkez Bankasının (Fed) açıklayacağı faiz kararı merakla bekleniyor. Küresel piyasaların da gözünü çevirdiği kararın ne zaman açıklanacağı araştırılıyor. Peki Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz kararı saat kaçta açıklanacak? Fed faiz kararı ne olacak? İşte Fed'in açıklayacağı faiz kaararı ile ilgili detaylar...

Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz kararı saat kaçta açıklanacak?

ABD'de ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gerçekleştirdiği faiz kararı toplantısı dün ve bugün gerçekleştiriliyor.

Eylül ayı Fed faiz toplantısının ardından ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell, Fed'in faiz kararını kamuoyuyla paylaşacak.

Peki Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz kararı saat kaçta açıklanacak? Fed faiz kararı ne olacak? İşte Fed faiz kararı ile ilgili detaylar...

FED FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? FED FAİZ KARARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Küresel piyasaların da gözünü çevirdiği Fed faiz toplantısının ardından Fed'in eylül ayı için faiz kararı açıklanacak.

Toplantının ardından belli olacak faiz kararı döviz kurlarını da etkileyecek.

Fed Açık Piyasa Komitesi (FOMC) bu akşam 21.00'de faiz kararını açıklayacak. Banka'nın faiz kararının yanı sıra gelecek döneme ilişkin açıklayacağı projeksiyonlar ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşması da yakından takip edilecek.

Fed bundan önceki 2 toplantısında da 50 ve 25 baz puan faiz artırımı yapmıştı. Son 2 toplantıda yapılan 150 baz puanlık artış sonrası Fed'in faiz aralığı 2,25-2,50 olarak güncellendi.

# abd # Merkez # Merkez Bankası # son # eylül # Jerome Powell # Fed faiz kararı