CANLI MAÇ İZLE | Almanya - Macaristan canlı izle Uluslar Ligi

UEFA Uluslar Ligi A Ligi'nde 3. Grup'ta 5. 5. haftasında heyecan 23 Eylül Cuma akşamı oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Almanya ile Macaristan, Red Bull Arena'da karşı karşıya geliyor. Almanya - Macaristan maçı nereden izlenir? Almanya - Macaristan maçı hangi kanalda? TAlmanya - Macaristan maçı 11'leri neler? Almanya - Macaristan maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Almanya - Macaristan canlı izle Uluslar Ligi

UEFA Uluslar Ligi A Ligi'nde 3. Grup'ta 5. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Almanya ile Macaristan arasında oynanacak.

Almanya, UEFA Uluslar Ligi'nde oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Almanya ilk 3 maçında sırasıyla İtalya ile deplasmanda, İngiltere ile kendi sahasında ve Macaristan ile deplasmanda 1-1'lik beraberlikler elde etti. Almanya son olarak kendi sahasında İtalya'yı 5-2 mağlup etmeyi başarmıştı. 6 puanı bulunan Almanya grupta 2. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Macaristan ise UEFA Uluslar Ligi'nde oynadığı mücadelelerde 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Almanya ile oynadığı ilk maçta kendi sahasında 1-1'lik sonuç elde eden Macaristan gruptaki son maçında İtalya'yı deplasmanda 4-0 mağlup etmişti. Macaristan grupta 7 puanla 1. sırada bulunuyor.

ALMANYA - MACARİSTAN MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 21.45'te başlayacak Almanya - Macaristan maçı S Sport ve S Sport Plus ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

ALMANYA - MACARİSTAN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# UEFA # ilk # son # UEFA Uluslar Ligi # uluslar ligi # almanya macaristan