İngiltere - Almanya maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi A Ligi'nde 3. Grup'ta 6. hafta maçında İngiltere ile Almanya karşı karşıya gelecek. Keyifli geçmesi beklenen maçın sonucu da futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki İngiltere - Almanya maçı ne zaman? İngiltere - Almanya maçı saat kaçta? İngiltere - Almanya maçı hangi kanalda? İşte maç öncesi son detaylar...

İngiltere - Almanya maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan 6. hafta mücadeleleriyle devam ediyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde İngiltere ile Almanya karşı karşıya gelecek.

İngiltere, UEFA Uluslar Ligi'nde oynadığı 5 maçta henüz galibiyet alamadı. Bu maçların 2'sinde berabere kalan İngilizler, 3 maçı ise kaybetti. Kendi evinde oynadığı 2 maçta 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan İngiltere, gruptaki son maçında deplasmanda İtalya'ya 1-0 kaybetti. 2 puanlı İngiltere, grubu son sırada tamamlamayı garantiledi.

Almanya ise grupta oynadığı 5 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Deplasmanda oynadığı 2 maçta da sahadan beraberlikle ayrılan Almanya, gruptaki son maçında sahasında Macaristan'a 1-0 kaybetmişti. 6 puanlı Almanya, grupta 3. sırada yer alıyor.

İNGİLTERE - ALMANYA MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

İngiltere ile Almanya'nın karşı karşıya geleceği UEFA Uluslar Ligi'nin 6. haftasındaki bu mücadele 26 Eylül Pazartesi günü oynanacak.

Wembley Stadyumu'ndaki maçta hakem Danny Makkelie görev yapacak.

Saat 21.45'te başlayacak karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

# UEFA # ingiltere # italya # son # eylül # UEFA Uluslar Ligi # s sport # uluslar ligi maçları # uluslar ligi fikstürü # uluslar ligi programı # ingiltere almanya