CANLI MAÇ İZLE | Norveç - Sırbistan canlı izle Uluslar Ligi

UEFA Uluslar Ligi B Ligi'nde 4. Grup'ta 6. hafta heyecanı 27 Eylül Salı akşamı oynanan maçlarla devam ediyor. Haftanın keyifli mücadelelerinden birinde Norveç ile Sırbistan, Ullevaal Stadion'da karşı karşıya geliyor. Norveç - Sırbistan maçı nereden izlenir? Norveç - Sırbistan maçı hangi kanalda? Norveç - Sırbistan maçı 11'leri neler? Norveç - Sırbistan maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Norveç - Sırbistan canlı izle Uluslar Ligi

UEFA Uluslar Ligi B Ligi'nde 4. Grup'ta 6. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve futbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Norveç ile Sırbistan arasında oynanacak.

Norveç, UEFA Uluslar Ligi'nde oynadığı 5 maçta; 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Kendi sahasında oynadığı 2 maçın 1'ini kazanan Norveş, 1'inde ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Son maçında Slovenya'ya deplasmanda 2-1 kaybeden Norveç, 10 puanla grupta 1. sırada bulunuyor.

Konuk ekip Sırbistan ise UEFA Uluslar Ligi'nde oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Deplasmanda çıktığı 2 maçtan 1'ini kazanan Sırbistan, diğer maçta ise rakibiyle berabere kaldı. Son maçında sahasında İsveç'i 4-1 ile geçmeyi başaran Sırbistan, grupta 10 puan ile Norveç'in ardından 2. sırada yer alıyor.

NORVEÇ - SIRBİSTAN MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 21.45'te başlayacak Norveç - Sırbistan maçı S Sport ve S Sport Plus ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

NORVEÇ - SIRBİSTAN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# son # UEFA Uluslar Ligi # s sport canlı izle # s sport canlı maç izle