Netflix Terim belgeseli izle! Fatih Terim belgeseli tüm bölümleri izle

Netflix tarafından 15 Eylül'de izleyicilerle buluşan Fatih Terim belgeselinin nereden ve nasıl izleneceği merak ediliyor.İşte Fatih Terim belgeseli tüm bölümler izleme linki...

Netflix Terim belgeseli izle! Fatih Terim belgeseli tüm bölümleri izle

Fatih Terim için çekilen Netflix'teki Terim belgeseli, 15  Eylül'de izleyicilerle buluştu.

TERİM BELGESELİNİN BÖLÜM ÖZETLERİ


Bölüm 1: Sene 1996. Fatih Terim, Galatasaray’ın teknik direktörü olur. Takımına sahip çıkan Terim, oyun felsefesinde köklü değişiklikler yapar. Böylece Cimbom’un şampiyonluk serisi başlar.

Bölüm 2: Sene 1999. Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde zorlu rakiplerle mücadele eden Galatasaray bir mucizeye imza atar. Trajik bir olay takımın moralini bozsa da UEFA Kupası’nın yolu açılmıştır.

Bölüm 3: Sene 2000. Teknik direktörlük kariyerine Fiorentina'da devam eden Terim'in üstün başarıları ona “Büyük İmparator” unvanını kazandırır. Milan serüveni ise kısa sürer.

Bölüm 4: Sene 2008. 3. kez Avrupa Şampiyonası’na katılan millî takım, ünlü hocanın liderliğinde büyük bir başarıya imza atar. 2013'te ise Terim’in Galatasaray’da 3. dönemi sona erer.

NETFLİX FATİH TERİM BELGESELİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# netflix # Bir # fatih terim # eylül # Fatih Terim belgeseli # Fatih Terim belgeseli ne zaman # netflix fatih terim belgeseli ne zaman # fatih terim netflix # fatih terim belgeseli izle # fatih terim belgeseli netflix