THY ucuz bilet kampanyası ne zaman? THY ucuz bilet kampanyası bilet fiyatları ne kadar? İşte THY erken rezervasyon avantajları

THY, yaptığı açıklamayla indirimli ucuz bilet kampanyası başlattığını duyurdu. Peki THY'nin ucuz bilet kampanyasının detayları ne? THY ucuz bilet kampanyası ne zamana kadar sürecek? THY erken rezervasyon nasıl yapılır? THY erken rezervasyon avantajları neler? THY ucuz bilet kampanyası fiyatları ne kadar? İşte THY'nin erken rezervasyonla ucuz bilet kampanyasının detayları...

THY ucuz bilet kampanyası ne zaman? THY ucuz bilet kampanyası bilet fiyatları ne kadar? İşte THY erken rezervasyon avantajları

Türk Hava Yolları (THY), resmi Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. THY paylaşımda indirimli bilet kampanyası başlatıldığını duyurdu.

Son dönemlerde artan uçak bileti fiyatlarından dolayı vatandaşlar, hava taşımacılığı yerine kara taşımacılığına yönelmişti.

Paylaşımdan kısa süre sonra, ucuza bile almak isteyenler, THY'nin ucuz bilet kampanyasını ve erken rezervasyon avantajlarını araştırmaya başladı.

Peki, THY'nin ucuz bilet kampanyasının detayları ne? THY ucuz bilet kampanyası ne zamana kadar sürecek? THY erken rezervasyon nasıl yapılır? THY erken rezervasyon avantajları neler? THY ucuz bilet kampanyası fiyatları ne kadar? İşte THY'nin erken rezervasyonla ucuz bilet kampanyasının detayları...

THY UCUZ BİLET KAMPANYA FİYATLARI NE KADAR?

THY ucuz bilet kampanyasında en ucuz bilet 299 TL’den satılıyor. Bu kampanya, sadece yurt içi uçuşlarda geçerli olacak.

THY UCUZ BİLET KAMPANYASI TARİHLERİ NE ZAMAN?

4 Ekim 2022 Salı günü başlayan kampanya 5 Ekim 2022 Çarşamba günü sona erecek.

THY UCUZ BİLET ERKEN REZERVASYON TARİHLERİ!

THY'nin erken rezervasyonla ucuza bilet kampanyası, sadece belirli tarihler arası için alınacak uçak biletlerini kapsıyor.

4-5 Ekim 2022 tarihinde aldığınız erken rezarvasyonlu biletler, 6 Şubat ile 9 Nisan 2023 tarihleri arasındaki uçuşlarda geçerli olacak.

Kampanyada; ''Keşfedilmeyi bekleyen birbirinden güzel rotalara ve sevdiklerinize, en avantajlı şekilde ulaşmanız için eşsiz uçuş deneyimlerine davetlisiniz. Uçak bileti kampanyalarımızı takip ederek seyahatiniz esnasında Türk Hava Yolları olarak sunduğumuz gurme lezzetleri tadabilir, konforlu koltuklarımız ve farklı ihtiyaçlarınıza cevap veren seyahat kitimiz sayesinde uçuşun en keyifli halini deneyimleyebilirsiniz.'' ifadelerine yer verildi.

THY ERKEN REZERVASYON UCUZA BİLET KAMPANYASI İÇİN TIKLAYIN

# Bir # THY # türk hava yolları