CANLI MAÇ İZLE | Oostende - Galatasaray NEF canlı izle FIBA Şampiyonlar Ligi

FIBA Şampiyonlar Ligi'nin 1. haftasında Oostende ile Galatasaray NEF, COREtec Dome'da karşı karşıya geliyor. Oostende - Galatasaray NEF maçı nereden izlenir? Oostende - Galatasaray NEF maçı hangi kanalda? Oostende - Galatasaray NEF maçı canlı izle link...

CANLI MAÇ İZLE | Oostende - Galatasaray NEF canlı izle FIBA Şampiyonlar Ligi

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde 1. hafta heyecanı yaşanıyor. Haftanın keyifli geçmesi beklenen ve basketbolseverler tarafından merakla beklenen maçlarından biri de Oostende ile Galatasaray NEF arasında oynanacak.

Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında Anadolu Efes'e 77-67 mağlup olan Galatasaray NEF, Avrupa'da da sezonu açıyor. Sarı-kırmızılılar, FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki ilk maçında Belçika ekibi Oostende'ye konuk oluyor.

Geçtiğimiz sezon grubundan lider olarak son 16’ya çıkan Galatasaray NEF, yeni kadrosuyla daha büyük hedeflere yürümek istiyor.

8 grubun yer aldığı Şampiyonlar Ligi’nde grupta ilk iki sırayı alan takımlar son 16 gruplarına direkt olarak katılacak. İkinci ve üçüncü sıradaki takımlar ise Avrupa’da yoluna devam etmek için play-in oynayacaklar.

OOSTENDE - GALASARAY NEF MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 21.00'de başlayacak Oostende - Galatasaray NEF maçı Tivibu Spor 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

OOSTENDE - GALASARAY NEF MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

# spor # basketbol # FIBA Şampiyonlar Ligi # şampiyonlar ligi # tivibu spor 2 canlı izle # tivibu spor 2 izle canlı maç # galatasaray nef