Gökhan Özoğuz'un Fırat'ın doğusu paylaşımına Cenk Eren'den yanıt

Gökhan Özoğuz'un Fırat'ın doğusuna yapılacak operasyon üzerine sosyal medya hesabından yaptığı "Hepimiz kendimize göre bu süre gelen ve sonu savaşa varan süreci yorumluyoruz! Fakat Konunun gerçekten ne oldupunu ve Neden oldupunu bilmiyoruz. Çıkan haberlerden yorumluyoruz. Sonuç olarak Askerimiz gidiyor! Hepimiz birer stratejisten olmuşuz.Kimse ölmesin! Vatan zarar görmesin!" paylaşımına Cenk Eren'den yanıt geldi. Eren, "KONU:Diyorlarki Sınırlarınızda bir Devlet Kurucaz ve hatta bir miktar toprak da sizden alıcaz. Tabiki savaş kötü kimse savaş istemez diplomaside fayda etmedi napmak lazım Gökhan var mı bir önerin?" ifadelerini kullandı

Gökhan Özoğuz'un Fırat'ın doğusu paylaşımına Cenk Eren'den yanıt

Gökhan Özoğuz'un Fırat'ın doğusuna yapılacak operasyon üzerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma Cenk Eren'den cevap geldi.

Cenk Eren, Gökhan Özoğuz'un yaptığı paylaşımı alıntılayarak şunları yazdı:

"Diyorlarki Sınırlarınızda bir Devlet Kurucaz ve hatta bir miktar toprak da sizden alıcaz.Tabiki savaş kötü kimse savaş istemez diplomaside fayda etmedi napmak lazım Gökhan var mı bir önerin?" dedi.

Gökhan Özoğuz ise sosyal medya hesabından yayınladığı yeni bir paylaşımla tepkilere cevap verdi. Özoğuz paylaşımında "Şimdi herkes bir Savaş ile alakalı yorum yapacak. Birileri buna senin yazdığın "ne şiş yansın ne kebap "diyecek. Oysaki olması gereken yine günün sonunda olması gerektiği gibi olacak! DEVRAN DÖNMEYE DEVAM EDECEK ve Biz yine hep iyi ve güzel olanı istemeye devam edeceğiz!" dedi.

# suriye # cenk eren # Barış Pınarı Harekatı # Gökhan Özoğuz