Sow'dan iyi haber

Fenerbahçe'ye Moussa Sow'dan iyi haber geldi. Sivasspor maçında sakatlandıktan sonra tedavisi hızla tamamlanan Senegalli futbolcu, takımla çalışmalara başladı.

Sow'dan iyi haber

Fenerbahçe'de Moussa Sow geri dönüyor.

Sarı lacivertlilerin, Sivasspor ile oynadığı maçta sol üst baldırında yırtık oluşan Sengalli golcü tedavisine hızlı bir şekilde cevap verdi ve sağlık ekibinin olumlu raporu sonrası takım arkadaşlarıyla çalışmalara katıldı.

Hücum hattında oldukça sıkıntılı günler geçiren sarı lacivertlilerde Sow'dan gelen haber teknik direktör Ersun Yanal'ın yüzünü güldürdü.

Antrenmanlarda Sow ile yakından ilgilenen Yanal'ın yıldız futbolcuyu Gençlerbirliği karşsında ilk 11'de görevlendirmesi bekleniyor.

Sow'un dönüşü ile birlikte Emenike forvet hattının ortasına, Hollandalı Dirk Kuyt ise yeniden hücumun sağ kanadına geçecek.

Öte yandan Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında sakatlıklardan çok çeken Fenerbahçe özellikle hücum hattında büyük sıkıntı yaşıyor.

Ligin ilk yarısında toplam 43 gole ulaşan ve en golcü ekip ünvanını alan sarı kanaryalar, ikinci devrede 5 hafta geride kalırken toplam 6 gol kaydedebildi.

ulusalkanal.com.tr

# fenerbahçe # Moussa Sow # sarı lacivert