Ulusal Kanal Digiturk 52. kanalda yayında

Kimi maaşını, kimi parmağındaki yüzüğü, kimi bursunu bağışladı. Kimi ürettiğini sattı, parasını gönderdi. 10,5 milyon TL toplandı. Ulusal Kanal, Tivibu ve Blu TV’nin ardından Digiturk 52. kanalda da bugün yayına başladı.

Ulusal Kanal Digiturk 52. kanalda yayında

Kaan Arslan

5 milyon haneyi daha aydınlatmak için Kasım 2020’de başlatılan kampanya başarıya ulaştı. Türkiye’nin milli kanalı Ulusal Kanal’ın, “Birlikte büyümeye var mısın?” çağrısına Türk milleti ses verdi. Vatandaşlarımız bugün itibariyle Digiturk’te de yayına başlayan Ulusal Kanal’ı, artık tüm platformlardan izleyebilecek.

Görev Vakfı Başkanı Erkan Önsel, Ulusal Kanal Genel Müdürü Adnan Türkkan, Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sungur, Avrupa Temsilcisi Yener Güneş canlı yayında halka teşekkür etti.

Yayına Ankara, İzmir, Diyarbakır, Antalya, Adana büroları da katıldı.

Ulusal Kanal ve Görev Vakfı ailesi, vatandaşlara Digiturk de dahil tüm platformlardan seslendi.

“10,5 milyon TL bütçe bulma” göreviyle başlatılan büyük seferberlik, Ulusal Kanal’ın izleyicileri, gönüllüleri ve Türk milletinin fedakarlıkları tamamlandı. Ulusal Kanal yöneticileri başarıya giden süreci anlattı.

‘DİYARBAKIR ANNELERİNİN SESİ DAHA GÜR ÇIKACAK’

Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan, kampanyanın gencinden yaşlısına 5 bini aşkın vatandaşın büyük fedakarlıklarıyla başarıya ulaştırdığını belirtti.

Türkkan, şunları kaydetti: “Mutluyuz, gururluyuz, çok sevinçliyiz. Çünkü Ulusal Kanal ailesi, Görev Vakfı ailesi, bütün izleyicilerimiz ve vatanseverler olmaz denileni oldurdu. Ekonomik krizin hat safhada olduğu salgın koşullarında, ‘önce ben’ değil ‘önce vatan, önce Türkiye’ diyerek, fedakârca üreten Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesinin sesi Ulusal Kanal’ı, Tivibu ve Digiturk’e sokma hedefini başarıya ulaştırdık. Kampanyaya başladığımızda ‘yapamazsınız’, ‘şimdi sırası mı’ diyenler değil, ‘yaparız, buluruz, Ulusal Kanal’ımızı 20 milyon insanla daha buluştururuz’ diyenler haklı çıktı. Bursa’da kumbarasını kırıp biriktirdiği 80 lirasını bize gönderen kardeşimizden, emekli maaşını bağışlayan gönüllümüze, yeterli geliri olmadığı halde fazla mesai yaparak alın terini bize ulaştıran genç kardeşimize, esnafımıza, köyünden ürettiklerini pazarda satıp bize gönderen çiftçi teyzemize kadar destansı bir seferberlikle bu kampanyayı başarıya ulaştırdık. Ulusal Kanal emekçileri olarak, kampanyamıza katılan yurtiçinde ve yurtdışındaki yurttaşlarımızın her birine, yürekten teşekkür ediyoruz. Onların bu dayanışması sayesinde Diyarbakır Anneleri'nin sesi, Şırnak’tan, Van’dan, Hakkari’den yükselen vatanseverlerimizin sesi artık daha gür çıkacak.”

‘2021 ULUSAL KANAL’IN YILI OLACAK’

Türkiye karşıtı yayın yapan televizyon kanallarına karşı Ulusal Kanal’ın “süper lige” girdiğini belirten Türkkan, şöyle sürdürdü:

- Mehmetçiğimizin ayak basmadığı yer bırakmadığı gibi, Ulusal Kanal’ın da olmadığı platform kalmadı.

- Türk Devrimi'ni tarif ederken Mahmut Esat Bozkurt, ‘Durursak düşeriz’ diyor.

- Biz de ‘2021 Ulusal Kanal’ın yılı olacak’ diyoruz. Şimdi Ulusal Kanal’ın temsil ettiği fikirleri ve çözümleri zirveye taşımak için daha özverili çalışacağız.

- Bu kampanyaya katılan bütün vatanseverler, bize bu görevi de verdi.

- Biz de onlara söz veriyoruz; Ulusal Kanal’ı 1 numara yapacağız. Artık Digiturk ve Tivibu’da, Biden Tayfası'nın tek kale maçları olmayacak.

- Vatan ve emek mücadelemizi güçlendireceğiz.

‘YENİ HEDEFİMİZ BİRİNCİ KANAL OLMAK’

Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sungur, Digiturk’ün Ulusal Kanal’ın haberlerini ve fikirlerini daha etkili yaymak açısından önemli bir platform olduğunu belirtirken izlenmede ve güvenilirlikte birinci sıraya geleceklerini ifade etti. Sungur, şöyle konuştu:

- Ulusal Kanal önüne yeni işler koydu.

- Hedefi belirlerken Ulusal Kanal, Görev Medya ailesi ve Ulusal Gönülleri olarak zor bir işin altına girdiğimizin farkındaydık, başaracağımızdan da emindik.

- Digiturk neden önemli? Türkiye’de siyasete, ekonomiye, Türkiye’nin gidişatına yön veren öncülerin yer aldığı saygın bir platform...

- Bu yüzden Ulusal Kanal’ın yayınlarının o kesime de ulaşması için kritik bir eşik atlandı. Büyük bir aile olarak, Görev Vakfı, Ulusal Kanal, Ulusal Radyo, Aydınlık gazetesi ve diğer yayın organlarımızla kenetlendik.

- Artık Ulusal Kanal’ın yayınları daha etkili olacak, sesimiz daha gür çıkacak.

- Bizi Türkiye’de izleyemeyen, sesimizin ulaşmadığı hiç kimse kalmayacak. Bundan sonrasını, Türkiye karşıtları, halkımızı kirli yayınlarla zehirleyenler düşünsün!

- Türkiye’yi aydınlatmaya geliyoruz. İzleyicilerimize söz veriyoruz; hem güvenilirlikte hem de izlenmede birinci kanal olacağız. İzleyicilerimizden ve gönüllülerimizden de bir isteğimiz var; Ulusal Kanal’ı hala izleyemeyen eş, dost ve tüm yakınlarına yardım etmeleri, tavsiye etmeleri.

- Önümüzde çok güzel günler var. Türkiye’nin güzel, müjdeli haberlerini, Asya’ya yönelişini ve bunun müjdesini bütün dünya Ulusal Kanal’dan öğrenecek.

'ULUSAL KANAL TARİHİNİN EN BÜYÜK KAMPANYASI'

Görev Vakfı Başkanı Erkan Önsel, kampanyanın başarısının işçi, çiftçi, esnaf, gençlik, sanayici ve tüccarın alın teriyle gerçekleştiğini dile getirdi. Önsel, şunları dedi: “Yeni bir dünya kuruluyor, Ulusal Kanal’ımız da bu yeni dünyanın ve yeni Türkiye’nin 1 numaralı kanalı olma görevine sarılmıştır. 20 yıllık Ulusal Kanal tarihinin en büyük kampanyasını gerçekleştirdiler.

Alt yapımızı güçlendirme görevimiz devam ediyor. Yeni araç ve gereçlerle, Ulusal Kanal’ımızı yeniden donatıyoruz. Bu amaçla taahhütleri toplamaya devam ediyoruz.”

Kampanyaya, Aydınlık çalışanları da tam kadro omuz verdi. Gazete ekibi, kampanyanın milli bir görev olduğunu ifade etmişti.

ULUSAL KANAL TÜM TV PLATFORMLARINDA:

• Digiturk 52. kanal

• Tivibu 61. kanal

• D-Smart 89. kanal

• Teledünya 39. kanal

Turkcell TV 124. kanal

Vodafone TV 61. kanal

Blu TV

• Uydu için

➤ Frekans: 12685

➤ Sembol: 30000

➤ Polarizasyon: V-Dikey

# türkiye # ulusal kanal # Vodafone # adnan türkkan # Digitürk # görev vakfı # youtube # DSmart # Turkcell TV # Biden tayfası # tivibu # turkcell # blu tv # Görev Vakfıı