Bölücüler ezildi gençlik birleşti: Gençlik Dikili'deki TGB kampında buluştu

Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da bölücüler ezildi, gençlik özgürleşti. Doğu illerinden yola çıkan gençler, Türkçe ve Kürtçe şarkılar söyleyerek İzmir'deki Türkiye Gençlik Birliği kampına ulaştı. Kampta Türkiye'nin dört bir yanındaki kardeşleriyle kucaklaştı. Türkiye'nin birliği ve bütünlüğü için kenetlenen gençler, dosta ,düşmana "bölünmeyeceğiz, Aydınlık yarınları kuracağız" mesajı verdi. Köy enstitüleri gibi hem üretip hem de öğrenilen geleneksel TGB kamplarının ilki olan Dikili kampı, 14 Temmuz'a kadar devam edecek.

Bölücüler ezildi gençlik birleşti: Gençlik Dikili'deki TGB kampında buluştu

Türk Gençliği, Türkiye'nin Birliği ve bütünlüğü için İzmir'de kenetlendi. Yurdun dört bir yanından gençler Türkiye Gençlik Birliği'nin Geleneksel yaz kampında kucaklaştı. Hasret giderdi. Dosta düşmana "bir aradayız bölünmeyiz mesajı" verdi.

Türkiye Gençlik Birliği'nin yaz kamplarından ilki Dikili'de başladı.

Kamp alanına ulaşan gençler halaylar çekerek eğlendi ve tekrar arkadaşlarıyla buluşmanın mutluluğunu yaşadı. Uzun süre sonra tekrar biraraya gelen TGB'li gençler önce hasret giderdi, sonra işe koyuldu.

1 haftalık kampın eksiklerini tamamlamaya girişen gençler, kalacakları çadırları kurmakla işe başladı.

Mehmetçiğin PKK terörüne karşı kararlı mücadelesiyle özgürleşen Doğu ve Güneydoğu illerinden gelen liseli ve üniversiteli gençler, ilk kez TGB kamplarına katıldı. İzmir'e doğru saatlerce süren yolculukta Türkçe ve Kürtçe şarkılar söylendi

Türkiye'nin geleceğinin sigortası olan TGB kampları, fikri hür vicdanı hür Atatürk gençliğini yetiştiriyor. Türkiye, ABD emperyalizmiyle hesaplaştıkça, Atatürk gençliği birleşiyor, kucaklaşıyor.

TGB üyeleri, 14 Temmuz'a kadar devam edecek kampta spor aktivitelerinden münazaraya, rekabetçi turnuvalardan yüzmeye, 1 hafta boyunca kolektif bilinçle imece içinde çalışacak.

# izmir dikili # dikili # tgb # gençlik