Bu kez bakın kimin ekmeğine göz diktiler

Ali Dibo yolsuzluklarına da adı karışan Mahmut Narin, Malatya'daki kayısı üreticileri ve toptancılarından 20 milyonluk mal aldı. Ancak parasını ödemedi. Üreticiler hakkını aramak için Hataydı.

Malatyalı kayısı üreticileri alın terinin emeğinin karşılığını istiyor.

Kayısı üreticisinin bu adam dediği kişi Mahmut Narin.... Mahmut Narin ortağı Mustafa Özkaya ile birlikte Malatyalı üreticinin kayısısı aldı. 100'e yakın üreticiden 5 bin ton ağırlığında 20 milyon değerinde kayısı toplandı. Ancak ödemeleri yapılmadı.

Mahmut Narin'in kuru gıda ve bakliyat ticareti yapan bir şirketi var, merkezi de Hatay... Kayısı üreticileri de hakkını aramak için Hatay'ın yolunu tuttu.

Valiliğin de AKP'nin de kapısını çaldılar ancak umduklarını bulamadılar. Üreticiler AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin ile de görüştü.

Sadullah Ergin'in Mustafa Narin ile akraba olduğu da öne sürüldü. Her iki ismi buluşturan bir ortak nokta daha var, Ali Dibo" skandalı. AKP'li belediyelerin karıştığı ihale yolsuzlukların "Ali Dibo" tarif edildi. Mahmut Narin Hatay'da Ali Dibo olayı olarak bilinen yolsuzluklara da adı karışmıştı. Narin AKP'den 2007-2011 dönemi il genel meclis üyeliği ve meclis başkanlığıda yaptı. Çok sayıda ihale aldı.

Paralarını alamayan kayısı üreticileri, konuyu yargıya taşıdı.

Onların tek isteği paralarını almak.

ulusalkanal.com.tr

# AKP # sadullah ergin # kayısı # kayısı üreticileri