Antalya'da uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı

Farklı illerden araçlarla Öncü ve Artçı sistemi kullanarak Antalya' ya uyuşturucu maddesi götüren şüpheliler tutuklandı.

Antalya'da uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada: "Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan ortak çalışmalar kapsamında;

19 Eylül günü Doğu illerinden araçlarla öncü ve artçı sistemini kullanarak ilimize Metamfetamin maddesi getireceği bilgisi elde edilen araçlar takibe alınmış, kovalamaca sonucunda, Expo kavşağı ve Çağlayan Mahallesinde (2) araç şüpheli (3) şahıs ile birlikte yakalanmıştır.

Araçlarda yapılan aramada (10 kilo 500 gram) metamfetamin maddesi ve (10 Bin 720) TL ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili yakalanan şüpheliler (R.Ö.), (B.Ö.) ve (F.B.), Cumhuriyet Başsavcılığınca “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan haklarında yapılan işlemlerin ardından sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır.

Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla hız kesmeden devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

# antalya # uyuşturucu # narkotik # istihbarat şube # Antalya Emniyet Müdürlüğü # expo # sulh ceza hakimliği