8 film birden beyaz perdede

Bu hafta vizyona 8 yeni film giriyor. Göç Mevsimi, Alita ve Bir Aşk İki Hayat Gibi merakla beklenen dikkat çekici filmlerden...

"Desperado", "Sin City" ve "Bir zamanlar Meksika'da" filmlerinin yönetmeni Robert Rodriguez'in merakla beklenen yeni filmi "Alita: Savaş Meleği" vizyonda. Yukito Kishiro'nun aynı adlı sevilen "manga" serisinden uyarlanan "Alita: Savaş Meleği"nin senaryosunu Oscar Ödüllü yönetmen James Cameron ve Laeta Kalogridis kaleme aldı.

Julian Schnabel'in yönettiği "Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında", ünlü ressam Vincent van Gogh'un son zamanlarına ve sanatçının bilinmeyen yönlerine ışık tutuyor.

Engin Akyürek ve Bergüzar Korel, başrollerini paylaştıkları "Bir Aşk İki Hayat" adlı filmle uzun bir aranın arından izleyici ile buluşuyor.

"Göç Mevsimi"ni 2016 yılında "Yabancı Dilde En İyi Film" kategorisinde Oscar adayı olan "Yılanın Kucağında" filminin yönetmeni Ciro Guerra ile yapımcı Cristina Gallego yönetti. Yapım, Kolombiya'da uyuşturucu kaçakçılığının arttığı bir dönemde savaşın ortasında kalan bölge halkını anlatıyor.

Devam filmi "Hep Yek 3"te; Altan ile Gürkan ikilisinin maceraları kaldığı yerden devam edecek.

Korku ve gerilim severler için bu hafta vizyonda Bidisha Chowdhury'un yönettiği "Şeytanın Büyüsü" var.

Komedi ve macera karışımı gençlik filmi "Cool Çocuklar Kampta", utangaç bir gencin gittiği yaz kampında kabuğundan çıkarak yeni maceralara atılışını konu ediniyor.

Bu haftanın animasyonu ise "Asteriks: Sihirli İksirin Sırrı". Film, Asteriks ve Oburix'in, sihirli iksirin tarifini miras bırakacağı yetkin bir büyücü arayışında olan Büyüfix'e eşlik etmelerini anlatıyor.

ulusal.com.tr

# film # Van Gogh # Bergüzar Korel # engin akyürek