TSK'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na mangalı karşılama için açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bandırma 6'ncı Ana Jet Üssü Komutanlığı'nda tören mangası tarafından karşılanmasına ilişkin tartışmalar üzerine Türk Silahlı Kuvvetlerinden açıklama geldi. Ziyaret ile ilgili inceleme yapıldığı belirtildi.

TSK'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na mangalı karşılama için açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bandırma 6'ncı Ana Jet Üssü Komutanlığı'nda tören mangası tarafından karşılanmasına inceleme konusu oldu.

Genelkurmay Başkanlığınca, Kılıçdaroğlu'nun dün 6'ncı Ana Jet Üs Komutanlığını ziyareti ile ilgili yazılı açıklama yapıldı.

Türk Silahlı Kuvetleri'nın internet sitesinde yer alan açıklama, "Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 6’ncı Ana Jet Üs Komutanlığını ziyareti ile ilgili konu incelenmektedir" denildi.

Kılıçdaroğlu, Balıkesir ve ilçelerini kapsayan gezisine dün Bandırma’dan başlamıştı. Kılıçdaroğlu’nu taşıyan özel uçak dün sabah sivil uçuşlar için de kullanılan Bandırma 6’ncı Ana Jet Üs Komutanlığı pistine indi.

Tören mangası CHP Lideri’ni selamlayarak karşıladıktan sonra Kılıçdaroğlu, yanındakilerle birlikte Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Ahmet Biçer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Karşılama ve ziyaret fotoğrafları, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın Facebook sayfasında paylaşıldı.

ulusalkanal.com.tr

# tsk # kılıçdaroğlu # karşılama # manga