FETÖ'cü eski SAT komandosunun evinde silah ve mühimmat bulundu

FETÖ'den tutuklanan eski SAT komandosu Levent Özcan'ın ikamet ettiği binanın bodrumunda cephanelik bulundu. Yapılan aramalarda makineli tabancalar, piyade tüfekleri, mermiler, çelik yelekler ve çok sayıda malzeme ele geçirildi.

FETÖ'cü eski SAT komandosunun evinde silah ve mühimmat bulundu

Uzun namlulu silahlar, mermiler, çelik yelekler ve çeşitli askeri malzemeler. Bunlar FETÖ'den tutuklueskiSAT komandosu Levent Özcan'ın evinin bodrum katından çıktı.

İstanbul Ümraniye'den polise bir ihbar yapıldı. İhbarda, "Evimizin bodrumunda cephanelik olabilir" deniliyordu. Bu bilgi değerlendirildi. Operasyon için düğmeye basıldı.

Polis eve girdi. Odalar didik didik arandı. Ancak bir şey bulunamadı. Ardından bodrumdaki bir duvar kırıldı ve ekipler cephanelikle karşılaştı.

Aramada, çantaların içinde 2 adet MP5 makineli tabanca, 2 adet piyade tüfeği, 600 mermi, 4 çelik yelek, 2 adet lazer ve çeşitli askeri malzeme ele geçirdi.

Özcan'ın son görev yaptığı askeri birlikteki mühimmat sayımında eksik çıktığı da öğrenildi. Daha önce evde yapılan aramada sadece dijital malzemeler bulunmuştu. Ancak dün duvarlar kırılınca işte bu manzara ortaya çıktı.

İhraç edilen ve tutuklanan Deniz Astsubay Kıdemli Çavuş Levent Özcan hakkındaki FETÖ soruşturması ise devam ediyor. Özcan, Silivri'deki cezaevinde tutuklu olarak bulunuyor.

ulusal.com.tr

# fetö # ev # tutuklu # eski # silah ve mühimmat # sat komandosu