Kimse kardeş olduklarına bile inanmıyor ama onlar ikizler!

"Bizi birbirimizle hiç karıştırmıyorlar"

Kimse kardeş olduklarına bile inanmıyor ama onlar ikizler!

"Bizi birbirimizle hiç karıştırmıyorlar"

Barcroft Media'nın haberine göre 1997 yılında beyaz bir baba ve yarı Jamaikalı bir anneden doğan ikiz kardeşler doğum sertifikalarını gösterseler bile arkadaş olarak karıştırılmaktan yakınıyorlar.

İkiz kardeşlerden Lucy "Kimse ikiz olduğumuza inanmıyor çünkü ben beyazım ve Maria siyahi" diye açıklıyor durumu ve "Aynı kıyafetleri giydiğimizde dahi bırakın ikiz olmayı kardeş olduğumuza bile inanmıyorlar" diye de ekliyor.

Normal doğumla ikiz bebeklerini kucağına alan anne Donna Douglas, ilk gördüğünde gözlerine inanamadığını ve bir kez daha bir yanlışlık olup olmadığını kontrol ettiğini itiraf ediyor.

Lucy "Bu onun için büyük bir şok olmalı, sonuçta doğumdan önceki taramalarda ten rengi belli olmuyor; farklı olduğumuzu tahmin edememiştir" diyerek annesini anladığını belirtti.

Ve iş ikizlerin kişiliklerine geldiğinde, onlar da en az dış görünüşleri kadar farklı.

Kızıl saçlı ve oldukça açık tenli olan Lucy, Gloucester Üniversitesi'nde sanat ve tasarım okuyor.

Karamel tenli ve kahve rengi saçlı Maria ise Cheltenham Üniversitesi'nde hukuk ve psikoloji okuyor.

"Diğer tüm kardeşlerimiz Maria'nın ten rengiyle benimkinin arasında renge sahipler. Ben ve Maria bir renk panelinin iki uç noktası gibiyiz ve diğerleri de araya dağıtılmış şekildeler"

Lucy kendinden tamamen farklı gözüken bir ikizinin olmasının en güzel tarafını birbirleriyle hiç karıştırılmamak olarak açıklıyor.

ulusalkanal.com.tr

# ikizler # ikiz kardeşler # kardeşler