Juventus Başkanı Agnelli'den bilet savunması

İtalya Birinci Futbol Ligi takımlarından Juventus'un başkanı Agnelli, mafyanın siyah-beyazlı kulübün bilet işlemlerine karıştığı iddialarına ilişkin Meclis Mafya ile Mücadele Komisyonunu bilgilendirdi.

Juventus Başkanı Agnelli'den bilet savunması

İtalyaBirinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'un başkanı Andrea Agnelli, suç örgütü "Ndrangheta" ile bağlantılı kişilerle görüştüğüne ilişkin basında yer alan haberlere ilişkin Temsilciler Meclisi'nin Mafya ile Mücadele Komisyonuna bilgi verdi.

Mafya ile teması olduğu ve mafyanın Juventus'a, taraftar gruplarına bilet satış işlemleri üzerinden örtülü şekilde sızmış olabileceği iddialarını reddeden Agnelli, stat kapasitelerinin kanun dışı bilet satışı gerçekleştirilemeyecek ölçüde küçük olduğunu kaydetti.

"Mafya büyük etkinliklere yönelir"

Agnelli, suç örgütlerinin bilet satışında kar elde etmek için genellikle UEFA Şampiyonlar Ligi finali gibi büyük etkinliklere yöneldiğini savundu.

Komisyonda mafya bağlantısı ortaya çıkan Rocco Dominello ile asla yalnız görüşmediğini öne süren Agnelli, şöyle konuştu:

"Eğer ben ve yöneticilerim, yeni ortaya çıkan şeyleri daha önceden bilseydik, bu kişiyle asla görüşmezdik. Bu kişiyle 3-4 kere biri Asti'de diğerleri ise benim ofisimde olmak üzere taraftarlarla birlikte toplu halde görüştük. Ben onu taraftar gruplarının basit bir üyesi olarak düşünüyordum, başka bir şey değil."

# italya # juventus # Mafya # birinci futbol ligi