Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berat Albayrak açıklaması

İstifa ettiği günden bu yana göz önünde olmayan Berat Albayrak'la ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Erdoğan Berat Albayrak'la ilgili en büyük talihsizliğin 'damat' sıfatına sahip olmasının olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berat Albayrak açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, İzmir 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "CHP ve şürekası, eski bakanımız Berat Albayrak'ı ve onun nezdinde tüm ailemle birlikte şahsımı hedef alan bir kampanya yürütüyor" dedi.

''EN BÜYÜK TALİHSİZLİĞİ 'DAMAT' SIFATININ BAŞARISININ ÖNÜNE GEÇMESİ''

Erdoğan konuşmasında Berat Albayrak'ın sıfatının başarılarının önüne geçtiğini vurguladı. Erdoğan, "Berat Bey'in ifa ettiği görevlerdeki en büyük talihsizliği 'damat' sıfatının, birikimi, gayreti ve başarısının önüne geçirilmiş olmasıdır" dedi.

Erdoğan, "Türkiye'nin enerji alanında yaptığı atılımların temelinde Berat Bey'in bakanlığı döneminde geliştirdiği strateji ve hazırlıklar bulunuyor" ifadelerini de kullandı.

Erdoğan Merkez Bankası'nın rezervinin sıfırlandığı haberleriyle ilgili de konuştu.

Erdoğan, "Göreve geldiğimizde 27,5 milyar dolar döviz rezervi vardı Merkez Bankası'nın. Şimdi 95 milyar dolar döviz rezervimiz var" dedi.

# chp # erdoğan # cumhurbaşkanı erdoğan # Merkez Bankası # berat albayrak # enerji # rezervler # Merkez Bankası rezervleri # rezerv # Erdoğan Berat Albayrak # erdoğan açıklama