Sır toplantıya Türkiye'den 2'si CHP'li 6 kişi katılacak!

Küresel politikaların belirlendiği ve içeriği gizli tutulan Bilderberg toplantılarının 63'üncüsü yarın Avusturya'nın Tirol kentinde yapılacak. Toplantıya Türkiye'den 6 isim katılacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, CHP'den milletvekili seçilen İlhan Kesici, Koç Holdin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç da bu isimler arasında.

Sır toplantıya Türkiye'den 2'si CHP'li 6 kişi katılacak!

CIA'nın kontrolünde düzenlenen, Batı yanlısı politikaların belirlendiği Bilderberg toplantıları yarın başlıyor. Avusturya'nın Tirol kentinde yapılacak olan toplantıya ise 2'si CHP'li toplam 6 kişi katılacak.

Karar verici düzeydeki Batılı politikacı, işadamı, yönetici ve gazetecilerin katıldığı toplantılarda, 1954 yılından bu yana küresel politikalar belirleniyor. Davetliler dışında kimsenin katılamadığı gizli toplantı, Telfs şehrindeki Interalpen Otel'de 11 Haziran ile 14 Haziran arasında, 3 gün boyunca sürecek.

Toplantının bu yılki gündem başlıkları; istihbarat, siber güvenlik, kimyasal silah ve terör tehdidi, Avrupa stratejisi, küreselleşme, Yunanistan, İran, Ortadoğu ve Rusya olacak.

Toplantıya 22 ülkeden 140 davetli katılacak. Türkiye'den ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, CHP milletvekili seçilen İlhan Kesici, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Google ve Twitter'in Türkiye'deki avukatı Gönenç Gürkaynak, gazeteciler Nuray Mert ve Soli Özel ile Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü Genel Direktörü Ahmet Üzümcü katılacak.

Kentte güvenlik için 2 bin 100 polis görevlendirildi. Ayrıca otele giden karayolu trafiğe kapatılacak. Toplantının yapıldığı otelin çevresinde ve hava sahasında uçuşlar yasaklanacak.

ulusalkanal.com.tr

# chp # twitter # google # mustafa koç # bilderberg # İlhan Kesici