Doğu Perinçek'ten Beşar Esad'a tebrik mesajı

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, seçim zaferi dolayısıyla Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ı tebrik etti. Tebrik mesajında Suriye’nin toprak bütünlüğüne vurgu yapan Doğu Perinçek, seçimle, Suriye halkının, vatan savaşındaki kararlılığını tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğini vurguladı.

Doğu Perinçek'ten Beşar Esad'a tebrik mesajı

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, milyonlarca Suriyelinin onayıyla yeniden Devlet Başkanı seçilen Beşar Esad’a tebrik mesajı gönderdi.

''SURİYE'NİN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜ TÜRKİYE'NİN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜDÜR''

Perinçek mesajında, Suriye’nin bağımsızlığı ve toprak bütünlüğünün korunmasının Türkiye için önemine vurgu yaptı. Suriye halkının, vatan savaşındaki kararlılığını tüm dünyaya ilan ettiğini belirtti.

- Bu zafer, Suriye halkının sizin önderliğinizde kahramanca yürütmekte olduğu vatan savaşındaki kararlılığınızın bütün dünyaya ilanı olmuştur. Suriye’nin toprak bütünlüğü, Türkiye’nin toprak bütünlüğüdür. Ülkelerimizin ve halklarımızın kaderi ortaktır. Bu ortak kader, ülkelerimizi ve halklarımızı ABD-İsrail saldırganlığına karşı mücadelede insanlığın en ön saflarına yerleştirmiştir. Suriye’nin bağımsızlık ve toprak bütünlüğü, bölgemizde barış ve huzuru tesis etmenin önkoşuludur. Bu inançla, Vatan Partisi olarak üzerimize düşen her görevi yerine getirme konusundaki kararlılığımızı bu vesileyle bir kez daha vurgularız.

# abd # türkiye # israil # vatan partisi # Doğu Perinçek # seçim # Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad # türkiye suriye ilişkileri # seçim zaferi # Vatan Partisi Doğu Perinçek # türkiye suriye # ABD İsrail # tebrik mesajı # Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek # Suriye halkı # Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek # suriye seçim # Suriyenin toprak bütünlüğü # Vatan Partisi Suriye # doğu perinçek suriye