Türkiye rakibi Karadağ ile saat kaçta karşılaşacak?

A Milli Futbol Takımı bu akşam 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde önemli bir maçına daha çıkıyor. Karadağ ile 22:45'te karşılaşacak olan milli takımda moraller yüksek. Alman teknik adam Stefan Kuntz yönetiminde başarılı sonuçlar alan takımımız galibiyet halinde eleme turlarına seri başı olarak katılabilir.

Türkiye rakibi Karadağ ile saat kaçta karşılaşacak?

A Milli Futbol Takımımız 2022 Dünya Kupası Elemeleri kapsamında bu akşam oynayacağı Karadağmaçı hazırlıklarını tamamladı. 22:45'te önemli maçına çıkacak olan A milliler grupta avantajlı konumda.

A millilerin gruptaki rakipleri Hollanda ve Norveç'in karşı karşıya gelecek olması, gruptaki son maçlardan önce milliler lehine fikstür avantajı olarak görülüyor.

Grup lideri Hollanda geçen maçta Karadağ ile 2-2'lik skorla sahadan ayrılınca, Türkiye'nin liderlik şansı da doğmuş oldu. Buna göre A milliler bu akşam Karadağ karşısında galip gelir, Norveç de Hollanda'yı mağlup ederse Dünya kupalarına doğrudan katılma hakkı kazanacak.

Milliler gruptan ikinci olarak çıkması halinde ise Belçika Galler karşılaşmasının sonucunu bekleyecek. Eğer Belçika Galler'i mağlup ederse A Milliler eleme turlarına seri başı olarak katılabilecek.

Maçın oynanacağı statta yaptığı son hazırlıklarını da tamamlayan milliler ise maç saatini beklemeye başladı.

TÜRKİYE- KARADAĞ İLK 11'LER

Türkiye: Uğurcan, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Caner Erkin, Berat Özdemir, Abdülkadir Ömür, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu, Burak Yılmaz

Karadağ: Sarkic, Vesovic, Savic, Vujacic, Radunovic, Jovovic, Jankovic, Haksabanovic, Tomasevic, Beciraj, Osmajic

A Milli Takım'ın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Uğurcan Çakır, Ersin Destanoğlu, Sinan Bolat

Defans: Zeki Çelik, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Caner Erkin, Rıdvan Yılmaz

Orta saha: Abdülkadir Ömür, Berat Özdemir, Berkan Kutlu, Orkun Kökçü, Taylan Antalyalı, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Tolga Ciğerci, Yusuf Sarı

Forvet: Burak Yılmaz, Halil Dervişoğlu, Serdar Dursun, Kenan Karam

# maç # türkiye # a milli futbol takımı # Karadağ # futbol maçı # türkiye karadağ ne zaman # Türkiye Karadağ maçı saat kaçta