Kerem kıskançlıktan çıldırıyor! Afili Aşk 32. bölümde neler yaşandı? Afili Aşk 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Afili Aşk 32. yeni bölümü ile ekranlara geldi. Afili Aşk dizisinde neler yaşandı? Afili Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kerem kıskançlıktan çıldırıyor! Afili Aşk 32. bölümde neler yaşandı? Afili Aşk 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Afili Aşk dizisinin yayınlanan 32. son bölümde; Ayşe ve Kerem boşanıyor. Ayşe'nin talibi ise hemen istemeye gelir. Kerem'in içi içini yer. Ayşe'yi şirketten gönderme planları yapsa da Ayşe gitmez. Kerem'in kıskançlığı son noktaya çıkınca Ceyda'ya gider.

Afili Aşk'ın yeni bölümünde; Kerem ve Ayşe arasında soğuk savaş başlıyor. Ayşe, Kerem'i Ceyda ile yakınlaşırken görür. Kıskançlığını bastırmaya çalışarak karşı atak geliştirmeye çalışır. Volkan sevgililer günü için Gonca'ya bir sürpriz hazırlar. Bir dağ evi kiralar ve romantik bir gece geçirmek ister. Kerem ve Ceyda'yı Gonca'dan habersiz bir şekilde dağ evine davet eder. Volkan'ın bilmediği bir şey vardır. Aynı daveti Gonca da Ayşe ve Ömer'e yapar. Tatil günü gelip çattığında ise kaos başlar. Ayşe ve Kerem arasındaki savaş yeni başlamıştır.

Afili Aşk'ın yeni bölümünde; Birbirlerini kıskandırmak için uğraşan Ayşe ve Kerem aşklarını sorguluyor! Volkan ve Gonca'nın daveti sonucu Ayşe ve Kerem cephesinde işler karışmıştır. Kerem, Ceyda ile Ayşe'de Ömer ile tatile gelmiştir. İkili birbirlerini kıskandırmaya çalışsalar da duygularına söz geçirememektedir. Gururlarına yediremeseler de aşklarını sorgulamaktan kaçamazlar.

AFİLİ AŞK 33. BÖLÜM FRAGMANI

# Afili Aşk # Afili Aşk 33. bölüm # afili aşk fragman # Afili Aşk 32. bölüm # Afili Aşk yeni bölüm