Emir büyük kararı verdi! Yemin 240. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 241. bölüm fragmanı izle...

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 1 Mayıs Cuma günü, 240. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yemin 240. bölüm izle... Yemin 241. bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 241. bölüm fragmanı izle... Kanal 7'de her gün yayınlanan Yemin dizisi, seyirciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Emir ile Reyhan'ın zorluklarla dolu aşk mücadelesinde onları neler bekliyor?

Emir büyük kararı verdi! Yemin 240. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 241. bölüm fragmanı izle...

Yemin dizisinde dün; Emir, Reyhan'ı seçim yapmak için zorlar ama Reyhan'ın her defasında verdiği cevap bebeği doğurmak istediği olur. Emir ne yapacağını bilemez haldeyken aklına bir fikir gelir. Evi terk etmeye kalkan Emir, Reyhan'ın inadını kırmak için son kozunu oynar. Fakat işler düşündüğü gibi olmaz ve Reyhan hastanelik olur. Bilinci kapalı olan Reyhan'ın hayati tehlikesi Emir'i gittikçe daha çok sıkıştırmaktadır. Emir sonunda Reyhan'ın bilinci kapalı iken ameliyatı yaptırmak zorunda kalır.

Kemal ile Narin ise aynı evin içinde düşman rolü oynamaktadır. Fakat Kemal'in hastalığı bu duruma ara verdirtir. Narin, Kemal'e elleri ile bakar.

YEMİN 240. BÖLÜM

YEMİN 241. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# yemin izle # yemin emir # yemin reyhan # yemin yeni bölüm fragmanı