Burcu Esmersoy travmatik çocukluğunu anlattı: Annesi 'teyze' dedirtti, babası hortumla dövdü

Konuk olduğu YouTube kanalında babasından gördüğü fiziksel ve psikolojik şiddet hakkında anılarını anlatan Burcu Esmersoy, sevenlerini üzdü.

Burcu Esmersoy travmatik çocukluğunu anlattı: Annesi 'teyze' dedirtti, babası hortumla dövdü

Son zamanlarda eşinden boşanması ve eski eşinin yeni ilişkisi hakkında yaptığı açıklamalarla gündem olan Esmersoy, konuk olduğu programda geçmişini anlatması ile geçirdiği zor çocukluk döneminden bahsetti.

YouTube platformunda yayınlanan Katarsis’in, Bana Göre Tv’ye Burcu Esmersoy konuk oldu. Programda Burcu Esmersoy, psikolog Gökhan Çınar’a içini dökmesi ile gündeme geldi. Esmersoy, Çınar'a, terapi seansında ve kameraları yok sayarak; çocukluğunu, ailesini, anne ve babasıyla ilgili üzüntü ve öfkesini, büyüme hikayesini, hayallerini, hayal kırıklıklarını, dönüm noktalarını,kayıplarını, pişmanlıklarını ve birçok yaşadığı şeyleri anlattı.

Esmersoy, babası ile ilişkisini “Babanla ilgili bir ana git denildiğinde hep evdeki küçük tuvalete kapatılıp hortumla hiç acımadan bana vurduğunu hatırlıyorum. 3-4 yaşındaki bir çocuktum" diyerek özetledi.

Daha sonra ablasının isteği ile babasıyle yüzleştiğini de söyleyen Esmersoy, çok hasta olduğunu ve bu görüntünün onu rahatlattığını da itiraf etti.

5 yaşındayken babasının annesini aldatması ile anne ve babasının boşandığını, bunun üzerine babaannesi ve dedesi tarafından büyütüldüğünü anlattı. Babası ile ilişkisinin yanı sıra, annesinin de tekrar evlenmesi üzerine, annesinin zorlaması tarafından ona 'teyze' demek zorunda kaldığını ama üvey babasının harika bir insan olduğundan da söz etti.

ulusal.com.tr

# burcu esmersoy