Volkan Demirel stadı terk etti!

Türkiye ile Kazakistan arasındaki milli maça kaleci Volkan Demirel ile taraftarlar arasında yaşanan kriz damgasını vurdu. Kendisine hakaret edilmesine kızan milli kaleci uyarılarının da işe yaramaması üzerine soyunma odasına geri döndü. Volkan Demirel'in önce stadı terkettiği ardından teknik heyetin uyarısı üzerine ceza almamak için geri döndüğü öğrenildi.

Volkan Demirel stadı terk etti!

Türkiye ile Kazakistan arasındaki milli maça kaleci VolkanDemirel ile taraftarlar arasında yaşanan kriz damgasını vurdu. Kendisine hakaret edilmesine kızan milli kaleci uyarılarının da işe yaramaması üzerine soyunma odasına geri döndü. Volkan Demirel'in önce stadı terkettiği ardından teknik heyetin uyarısı üzerine ceza almamak için geri döndüğü öğrenildi.

Türkiye A Milli Futbol Takımı ile Kazakistan arasındaki müsabakaya kaleci Volkan Demirel'in kendisine hakaret eden taraftarlara tepki olarak stadı terketmesi damgasını vurdu.

Milli Kaleci maç öncesi ısınmak için sahaya çıktığında kale arkasındaki bir grup taraftar aleyhine ağır hakaret içeren tezahüratlarla kendisini protesto etti. Duruma sinirlenen Volkan Demirel, soyunma odasının yolunu tuttu ve ve federasyona ait bir araçla stadyumdan ayrıldı. Milli Kaleci teknik heyetin uyarısı üzerine devre arasında stada geri döndü.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu mücadelesinde maç öncesi kendisine küfredilen Volkan Demirel, yaklaşık 10 dakika ısınmaya devam etti. Tepkilerin devam etmesi üzerine kale arkasındaki tirbüne yönelen Volkan Demirel taraftarları uyardı, ancak sonuç alamadı.

Küfürlü tezahüratın devam etmesine isyan eden tecrübeli kaleci, teknik heyete beni değiştirin işareti yaptı ve eldivenlerinin çıkararak soyunma odasının yolunu tuttu. Takım arkadaşları Volkan'ı sakinleştirmeye çalıştı ancak sonuç değişmedi. Milli Takım maça Demirel'in yerine kalede Volkan Babacan ile çıktı.

Teknik heyetin ikazları ve takım arkadaşlarının çabaları ile Volkan Demirel men cezası almamak için stada geri döndü. Volkan'ın stada takım arkadaşı Emre Belözoğlu ile birlikte dönmesi dikkat çekti.

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sonrası yaptığı açıklamada olayı anladıktan değerlendirme yapacağını söyledi. Terim, "Volkan yanıma geldiğinde oynayacak durumda değildi, bu nedenle kadrodan çıkardım" dedi.

Soyunma odasında teknik heyete olayı anlatan Volkan Demirel'in "Bana ana avrat küfrediyorlar hocam. Ben de bu vatanın evladıyım. Milli forma üzerimdeyken küfür yemek beni çıldırttı" dediği öğrenildi.

ulusalkanal.com.tr

# stad # Demirel # volkan