İstanbul'da uyuşturucu operasyonu

İstanbul'da güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyon sonucu 65 kilogram eroin ele geçirildi. Uyuşturucuyu satma hazırlığında olan S.B. teknik ve fiziki takibin ardından suçüstü yakalandı.

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu

İstanbul'da şehir dışından getirilerek piyasaya sürüleceği öğrenilen uyuşturucu için ekipler teknik ve fiziki takibe başladı.

Uyuşturucuyu satma hazırlığında olan S.B. Narkotik köpeği Bingo'ya takıldı. Bingo aracın bagajında bulunan solunum cihazlarına saklanmış 65 kilogram eroini buldu.

Gözaltına alınan S.B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, olayla bağlantısı olduğu değerlendirilen diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Adana'da da uyuşturucu kaçakçılarına fırsat verilmedi.

Polis ekipleri, patlıcan ve biber ekili tarlada arama yaptı. İki ayrı yerde toprağa gömülü arı kovanı ve plastik bidon içerisinde 8 bin 537 uyuşturucu hap ile 5 kilo 120 gram esrar buldu.

Ekipler, ele geçirdikleri uyuşturucularla ilgili şüpheli M.E'yi gözaltına aldı. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen M.E, nöbetçi sulh ceza hâkimliğince tutuklandı.

# adana # operasyon # uyuşturucu # uyuşturucu operasyonu # istanbul operasyon # istanbu # adana operasyon # uyuşturucu operasyon # istanbul uyuşturucu # istanbul uyuşturucu operasyon