Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? Haftanın kazananı kim oldu? 1 Mayıs Cuma Zuhal Topal'da haftanın birincisi kim oldu? Zuhal Topal'la Sofrada izle

FOX ekranlarının sevilen gelin kaynana yarışması Zuhal Topal'la Sofrada programının 27 Nisan-1 Mayıs haftasının sonuna gelindi. 1 Mayıs Cuma günü yarışmanın birincisi kim seçildi?

Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu? Haftanın kazananı kim oldu? 1 Mayıs Cuma Zuhal Topal'da haftanın birincisi kim oldu? Zuhal Topal'la Sofrada izle

Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan yemek yarışmasında Zuhal Topal, gelin ve kayınvalideleri buluştu, kıyasıya rekabet yaşandı. 24 Nisan Cuma gününde Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının birincisi belli oldu.

Büyük ödül için yarışan daha önceden birinci olan 5 gelin-kaynana en iyilerle yarışıp hünerlerini göstermek için bu hafta da Zuhal Topal'a konuk oldu. Daha önceki haftalarda seyirciler tarafından çok sevilen yarışmacılar iddialı yemekleri ile haftaya damgalarını vurdu.

Zuhal Topal'la Sofrada programı koronavirüs nedeniyle 5 yarışmacının da aynı evde yarışması kararlaştırılmıştı. Zuhal Topal, sosyal mesafe önlemlerini aldıklarını sık sık vurguladı. Programın devam etmesi ile gelinler el lezzetlerini yarıştırmaya devam etti.

Alınan puanların açıklanması ile bu haftanın sonucusunun 21 puan ile Gökçe oldu. Kübra ise 25 puan alarak büyük ödüle veda etti. Bu haftanın üçüncüsü ve ikinci eşit puan aldı bu isimler ise 28 puanla Şeyma ve

Bu haftanın birincisi ikinci ve üçüncüden 1 puan fazla alan Zuhal oldu. Toplam 29 puanla Zuhal ve kayınvalidesi Filiz 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oldu.

ZUHAL TOPAL İLE SOFRADA FİNAL ANI İZLE

ulusal.com.tr

# Zuhal Topal # Zuhal Topalla Sofrada # zuhal topal birinci # Zuhal Topalla Sofrada kim birinci oldu