İlker Yücel'den TEMA'ya ziyaret

Vatan Partisi'nin adayları, son seçim turlarını yapıyor. İstanbul Büyükşehir ve Tunceli Pülümür, Mersin Yenişehir ve Toros İlçe Belediye Başkan adayları da çalışmalarını sürdürüyor. Vatan Partisi Hatay'da da emek örgütleri ile buluştu, işçilerden yetki istedi

Vatan Partisiİstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa İlker Yücel, TEMA Vakfı'nın hazırladığı Doğa Dostu Belediye Başkanı Taahhütnamesi'ni imzaladı.

Taahhütnamede, iklim dostu, yaşanabilir ve sağlıklı kentler için yerel yönetimlere yönelik öneriler yer alıyor.

Vatan Partisi'nin TunceliPülümür Belediye Başkan Adayı Ahmet Yaman çalışmalara hız verdi.

Seçmenle birebir konuşan Yaman, projelerini anlattı.

Vatan Partisi'nin Yenişehir Belediye Başkan Adayı Furkan Derecik... Mersin'in en genç adayı olarak öne çıkıyor. Çalışmalarına Mersin Büyükşehir belediye başkan adayı Lerzan Özgenç ile sürdürdü.

Vatan Partisi'nin Toroslar Belediye başkan adayı Nursel Işıksoy kehve toplantısı yaptı.

Hatay'da da Vatan Partisi emek örgütleri ile buluştu.

Vatan Partisi Hatay büyükşehir belediye başkan adayı Yunus Özgür Yıldırım ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Beşir Baysoy, İskenderun'da Özçelik-İş Sendikası Şube Başkanı ve Hatay Hak İş Başkanı Mehmet Güngür'ü s ziyaret etti.

Bir sonraki durakları ise İskenderun Bekbele mahallesinde kurulan ve bölgenin en büyük bitkisel yağ üreten fabrikasıydı.

Adaylar, işçilerle görüştü, talepleri dinledi, yetki istedi.

Vatan Partisi Aydın'ın Kuşadası ilçesinde de çalışmalarını sürdürdü. Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yalçın Büyükdağlı ve Kuşadası Belediye Başkan Adayı İbrahim Ergül Cuma pazarını ve esnafı dolaştı.

Vatan Partisi adayları esnafın ve Kuşadası halkının sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini anlattı, oy istedi.

# istanbul # istanbul büyükşehir belediyesi # Mersin # vatan partisi # hatay # ziyaret # aday # tunceli # mustafa ilker yücel # yenişehir # toros # pülümür # tema vakfı # tema