Eski İyi Partili Tamer Akkal'dan muhalefet eleştirisi: ''Terör örgütleriyle iş birliği yapıyorlar''

İyi Parti'den istifa ederek AK Parti'ye katılan Manisa Milletvekili Tamer Akkal'dan önemli açıklamalar geldi. Muhaleferi HDP üzerinden eleştiren Akkal, HDP'nin oyunu alabilmek için terör örgütleriyle iş birliği yapıldığını belirterek, ''Bunun da en yakın şahitlerinden bir tanesi benim'' dedi.

Eski İyi Partili Tamer Akkal'dan muhalefet eleştirisi: ''Terör örgütleriyle iş birliği yapıyorlar''

AK PartiManisa İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Yeni Şafak'ın haberine göre, toplantıda, İyi Parti'den ayrılarak, AK Parti'ye geçen Manisa Milletvekili Tamer Akkal konuşma gerçekleştirdi.

Akkal konuşmasında, muhalefeti HDP üzerinden eleştirirken şu ifadeleri kullandı:

- Üzülerek görüyoruz ki muhalefet, HDP’nin oyunu alabilmek adına önümüzdeki dönemde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapmamak adına bu terör örgütüyle de onun siyasi sözcüleriyle de üzülerek görüyoruz ki iş birliği içerisindeler. Bunun da en yakın şahitlerinden bir tanesi de üzülerek söylüyorum ki benim.

Geçmişte Meclis'e İyi Parti'den milletvekili seçilerek girdiğini hatırlatan Akkal, ''Allah'a bin şükür bugün AK Parti ailesinin içerisine katıldım diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

- Allah’a bin şükür ki yine dün onların içerisinde bir mücadele verdim ve başarılı olamadım. Olunması da mümkün değil, çünkü muhalefetin içerisine öyle bir sızmışlar ki sadece PKK’sı değil, FETÖ’sü, aklınıza gelebilecek her türlü rant grupları, her türlü uluslararası örgütler, Sorosçular içeride öyle bir pusulanmış ki orada bir mücadele vermeniz mümkün değil. Biz şimdi AK Parti ailesi olarak, tüm milletvekillerimizle birlikte milletimizi de arkamıza alarak bu yapılara karşı mücadele ediyoruz.

# Manisa # ak parti # hdp # İyi Parti # kemal kılıçdaroğlu # terör örgütü # millet ittifakı # seçim # meral akşener # iş birliği # oy # muhalefet # eleştiri # cumhur ittifakı # tamer akkal