Piyanist Tuluyhan Uğurlu anneler hareketine destek verdi

Dünyaca ünlü piyanist Tuluyhan Uğurlu, uyuşturucuya karşı mücadele eden annelerin yanında. Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi'ne destek amacıyla video yayımlayan Uğurlu, "Uyuşturucu karşılaştığımız en tehlikeli virüs, bütün insanlık birlikte mücadele etmeli." Dedi.

Piyanist Tuluyhan Uğurlu anneler hareketine destek verdi

Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi'ne toplumun her kesiminden destek gelmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Tuluyhan Uğurlu, uyuşturucuya karşı savaş açan anneler destek amacıyla bir video yayımladı.

- Cumhuriyet Kadınları Derneği uyuşturucuyla mücadele konusunda çok büyük bir adım atmış. Şükranlarımı sunuyorum. ailelere çok büyük görevler düşüyor.

Sanatçı, uyuşturucu ticaretinin savaşlardaki rolüne ve mazlum milletler üzerindeki etkisine de dikkati çekti.

- Tehlikenin daha az altı çizilen ama bence çok önemli olan bir başka boyutu; uyuşturucudan para kazananlar baronlar ve bu kazanılan paralarla alınan silahların gariban toplumlar üzerinde büyük felaketlere sebep olmaları

"Uyuşturucu insanlığın baş düşmanı” diyen Uğurlu, tüm insanlığın uyuşturucuya karşı birlikte mücadele vermesi gerektiğini vurguladı.

- Uyuşturucu insanlığın baş düşmanı, karşılaştığımız en tehlikeli virüs. ebeveynler, dernekler ve bütün insanlık buna karşı mücadele etmeli.

# video # CKD # anneler hareketi # piyanist # tuluyhan uğurlu