Mario Balotelli Adana Demirspor'da

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor, transferde bombayı patlattı. Mavi-lacivertli ekip dünyaca ünlü İtalyan forvet Mario Balotelli'yi transfer ettiğini resmen duyurdu.

Mario Balotelli Adana Demirspor'da

Bu sezon Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor ses getirecek transferlerine bir yenisini daha ekledi.

Adana Demirspor, İtalyan forvet Mario Balotelli'yi transfer ettiğini resmen açıkladı.

Kulübün Twitter hesabından yapılan açıklamada, 30 yaşındaki forvet ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Açıklamada, "Adana Demirspor'umuzun tarihine adını altın harflerle yazdıracak bir transfer gerçekleşti. Dünya yıldızı Mario Balotelli, takımımızla 3 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı. 'Süper Mario' gollerini artık mavi-lacivertli forma için atacak." ifadelerine yer verildi.

Kariyerinde Inter, Manchester City, Milan ve Liverpool gibi Avrupa'nın önde gelen takımlarında forma giyen yıldız futbolcu son yıllarda ise daha çok saha dışı olaylarıyla gündeme gelmişti.

Son olarak Serie B ekiplerinden Monza forması giyen Balotelli, İtalyan ekibinde geçen sezon çıktığı 14 maçta 6 gol atıp 1 de asist yapmıştı.

Adana Demirspor, geçen hafta, Galatasaray ile yollarını ayıran Younes Belhanda'yı da kadrosuna dahil etmişti.

# transfer # son dakika # liverpool # manchester city # inter # milan # Adana Demirspor # İtalyan forvet Mario Balotelli # Monza # balotelli son dakika # Mario Balotelli Adana Demirspor transfer # son dakika transferleri # balotelli