Ulusal Kanal zirvede!

Reyting oranlarını hızla artırarak üst sıraları yakalayan Ulusal Kanal, internet ortamında en fazla izlenen kanal oldu. Televizyon yayınlarını arşivleyen arama motoru TV Arşivi'nin istatistiklerine göre, Ulusal Kanal zirvede. Bu ayın en çok izlenen programı da Ulusal Kanal'da yayınlanan "Ali Tezel'e sorun" programı oldu.

Ulusal Kanal zirvede!

Ulusal Kanal bir yandan reytinglerini hızla artırırken, internet ortamında da zirveye yerleşti. TV arama motoru tvarsivi.com verilerine göre; ocak ayında en çok izlenen televizyon kanalı Ulusal Kanal oldu.

Televizyon yayınlarını arşivleyen tvarsivi.com sitesi, 26 kanala ilişkin içerikleri 38 kategoride ele aldı. tvarsivi.com'un Ocak 2015 verilerine göre; Ulusal Kanal ATV, Show TV ve Fox gibi kanalları geride bırakarak zirveye oturdu.

Ulusal Kanal 160 bin 038, Show TV 108 bin 056, ATV 89 bin 272 ve Fox TV 55 bin 737 kişi tarafından izlendi.

Aynı verilere göre ocak ayında en çok izlenen program da Ulusal Kanal'da cumartesi günleri saat 11.00'de yayınlanan "Ali Tezel’e Sorun" programı oldu.

Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel'in programı da, polemiklerle öne çıkan Bu Tarz Benim programı ile Karadayı ve Kaçak dizilerini geride bıraktı.

ulusalkanal.com.tr

# ulusal kanal # lider # en çok izlenen kanal