CZN Burak annesi hakkında çıkan rüşvet iddialarına sert yanıt verdi

Sosyal medyada daima gülen suratı ile tanınan ünlü bir restaurant zincirinin sahibi Burak Özdemir, annesinin rüşvet davası ile gözaltına alındığı iddialarına sert yanıt verdi.

CZN Burak annesi hakkında çıkan rüşvet iddialarına sert yanıt verdi

İstanbul Fatih Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından Çapa Tıp Fakültesi’nde çalışan bazı doktorların, hastalardan rüşvet talep ettiği bilgisi üzerine çalışma başlattığı ve aralarında bir profesör ve CZN Burak'ın annesinin de olduğu iddia edilen bazı kişilerin gözaltına alındığı iddia edilmişti.

CZN Burak olarak tanınan ünlü restaurantlar zincirinin sahibi Burak Özdemir'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Annesinin ev hanımı olduğunu belirten Özdemir, "Hayatım boyunca hiç kimsenin hakkını yemedim.Kendimi bildim bileli sadece okudum çalıştım kimseye bir yanlışım olmadı.Ancak annem üzerinden bile karalama yapmaya çalışan insanların ben ne amaçla yaptığını çok iyi biliyorum. Bütün sevenlerimizin destekleri için çok teşekkür ederim.

Anne gibi kutsal ve hassas bir konuda bile canımı yakarak üzerimden prim yapmaya çalışan bütün basın yayın organlarını kınıyorum.Ev hanımı olan annemi bile kullanarak bütün bu karalama haberlerini yapanlara karşı bütün hukuki haklarımı savunacağımı belirtmek isterim" açıklamasını yaptı.

ulusal.com.tr

# Burak Özdemir # CZN Burak