Meteoroloji İstanbulluları uyardı

Meteoroloji'den İstanbul'da yaşayan vatandaşlara uyarı geldi. İstanbul'daki kuvvetli sağanağın akşam saatlerine kadar etkili olmasının beklendiği, vatandaşların sel ve su baskını gibi olumsuz durumlara karşı dikkatli olması gerektiği belirtildi.

Meteoroloji İstanbulluları uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da etkisini gösteren yağış ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, sağanağın kuvvetlenerek akşam saatlerine kadar süreceğini bildirdi ve ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, İstanbul'da sağanak gün boyu etkili olacak. Halen devam eden sağanağın, bu akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli (20-35 kilogram/metrekare) gerçekleşmesi bekleniyor.

Meydana gelebilecek ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

# istanbul hava durumu # meteoroloji # sağanak # yağış # sağanak yağış # Meteoroloji Genel Müdürlüğü # Hava durumu # sel # ulaşım # su baskını # istanbul sağanak yağış # meteoroloji istanbul # hava durumu uyarı # kuvvetli sağanak # meteoroloji istanbul uyarı # İstanbul uyarı