İşte CHP'nin yeni MYK'sı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yeni A takımını belirledi. CHP'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu 12 genel başkan yardımcısı ve 1 genel sekreterden oluştu. Parti sözcülüğü görevine Selin Sayaek Böke getirildi. Örgütün yeni genel sekreteri ise Kamil Okyay Sındır oldu

İşte CHP'nin yeni MYK'sı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin yeni Merkez Yönetim Kurulu'nu belirledi.

Yeni MYK 12 genel başkan yardımcısı ve 1 genel sekreterden oluştu. Selin Sayek Böke Parti Sözcülüğüne getirildi

Parti Meclisine giremeyen Gürsel Tekin’in yerine yeni Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır oldu.

Bir önceki MYK'da parti sözcülüğü görevini üstlenen Haluk Koç, İdari ve Mali İşler'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Eski Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz ise, Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na getirildi.

Zeynep Altıok da insan ve doğa haklarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Altıok son olarak, Meclis'teki odasından Atatürk portresini indirdiği iddiasıyla gündeme gelmişti.

İşçi Sendikaları ve Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Veli Ağbaba, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Erdal Aksünger getirildi.

Çetin Osman Budak İşveren Sendikaları ve Meslek Birlikleri, Yasemin Öney Cankurtaran Tanıtım ve Halkla İlişkiler, Lale Karabıyık Sosyal Politikalar, Bülent Tezcan Hukuk ve Seçim İşlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı oldu.

ulusalkanal.com.tr

# chp # MYK # Parti Meclisi