Hadi 25 Mart 2019 Pazartesi bugün joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı... harflerde saklı olan ülke

Para ödüllü bilgi yarışması Hadi'nin 25 Mart 2019 pazartesi günkü yarışmalarının ödülü ne olacak? Hadi'den beklenen pazar sürprizleri nedir? Günün yarışmaları neler? Joker kodu açıklandı mı? Öğle hadisinde 'Evet hayır yarışmasının sunucusu' ipucu sorusu olarak paylaşıldı... Bu akşam 20.30'da yapılacak yarışmada kelime oyunu olacak. İpucu sorusu da harflerde saklı olan ülke... Yanıtı haberimizde

Hadi 25 Mart 2019 Pazartesi bugün joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı... harflerde saklı olan ülke

Hadi'nin bugünkü ilk yarışması 12.30'da başlayacak... Ödülü 10 bin TL... Yarışmanın ipucu sorusu şöyle paylaşıldı:

“Bugünkü ipucumuz 1960'lı yıllarda TRT'de uzun yıllar devam eden 'Evet-Hayır' yarışması hakkında sevgili hadiciler. Stüdyoda yanına çağırdığı konuğuna sorular sorarak ilerleyen yarışmayı eskiler çok net hatırlıyordur. Peki siz bu stüdyo programlarının öncülerinden sayılan sunucumuzu tanıyor musunuz?”

Yanıtı “Erkan Yolaç” olacak...

Erkan Yolaç, BBC'den alıntıladığı "Evet-Hayır yarışmasını" ilk olarak 1962 yılında Caddebostan Gazinosu'nda yapmıştır. Yarışma çok beğenilince TRT'de düzenli program haline getirildi. Uzun yıllar yayınlanan programda izleyenler ekran başına kilitlendi.

KELİME OYUNU

Günün ikinci yarışması 20.30'da başlayacak akşam hadisinde kelime oyunu var... Yarışmanın ödülü 20 bin TL...

İpucu açıklamasında "Hadi bu akşam 20.30'da! Kelime oyunlarını seven hadicileri çok eğlendirecek bir oyunumuz var! Harfleri karışık verdik, günün ipucunu buraya gizledik!???? Bakalım Robin Hood'un yaşadığı rivayet edilen "Sherwood Ormanı"nın hangi ülkede olduğunu bu harflerden çözebilecek misin?" diye soruldu.

Paylaşılan fotoğrafta "ENETİGLİR" harfleri yanyana verdili.

Yanıtı "İngiltere" olacak...

FUTBOL GECESİ

Üçüncü yarışma 22.00'da başlayacak futbol gecesi...

HADİ NEDİR?

Binlerce kişinin aynı anda yarışmaya katılabildiği Popüler para ödüllü mobil canlı bilgi yarışması Hadi nedir? Nasıl oynanır? İşte yanıtı...

Günde ortalama iki kez yayınlanan yarışma, kazanan katılımcıların binlerce lira gerçek parayı aralarında paylaşmasıyla sonuçlanıyor. Yarışmacıların 12 soruyu bilmeleri durumunda büyük ödülü kazanmaya hak kazanıyor. Telefon uygulamasını indiren kullanıcılar eğlence ve heyecanı bir arada yaşıyor.

Yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli oluyor. Uygulamayı kullanmak da ücretsiz. Önceden bildirilen yarışma saatinde uygulamaya giren kullanıcılar yarışmaya katılabiliyor. Uygulamayı açık tutarak yarışmanın başlanması bekleniyor. Yarışmaları Merve Toy ya da Müge Boz sunuyor. Başarılı sunucuların bazen ünlü konukları da oluyor.

Yarışma başlayınca sunucuların açıkladığı sorulara 10 saniye içinde yanıt vermek gerekiyor. Çoktan seçmeli cevaplardan doğru olan tıklandığında bir sonraki soruya geçmeye hak kazanılıyor.

Yarışma esnasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor. Hakaret içeren mesajlar Hadi yönetimi tarafından engelleniyor.

Öte yandan arkadaşını yarışmaya üye yapanlar bir can hakkı kazanıyor.

# joker # hadi # ipucu # 25 mart