Sarraf'tan Kılıçdaroğlu'na dava

Yolsuzluk operasyonu kapsamında tutuklanan işadamı Rıza Sarraf, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tazminat davası açtı. Sarraf'ın avukatı, Kılıçdaroğlu hakkında "hakaret" ve "iftira" iddiasıyla 100 bin Liralık tazminat davası açtıklarını açıkladı.

Sarraf'tan Kılıçdaroğlu'na dava

17 Aralık'taki yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında tutuklanan işadamı Rıza Sarraf, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaorğlu'na tazminat davası açtı.

Metris Cezaevi'nde tutuklu bununan Rıza Sarraf'ın avukatı Şeyda Yıldırım yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, Kılıçdaorğlu'nun Sarrafoğlu hakkında hakaret ve iftira niteliğinde açıklama yaptığı iddiasıyla 100 bin liralık tazminat davası açıldığı belirtildi.

Sarraf, tazminat davasına gerekçe olarak Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir televizyon programındaki konuşmalarını gösterdi. Kılıçdaroğlu, programda, "Zarrap var. Buna diyecekler ki 'Seni çıkaracağız, sen konuşma'... Çünkü 'Bu biraz daha beni içerde tutarsanız ben konuşacağım' dedi. Haber gönderdi. Onun konuşması istenmiyor. Bir süre sonra onu çıkaracaklar. Önce mal varlıkları üzerinde tedbiri kaldırdılar' demişti.

ulusalkanal.com.tr

# kılıçdaroğlu # dava # hakaret # yolsuzluk # iftira # rıza sarraf