WandaVision'ın inceleme puanları açıklandı: Yüksek puan alması dikkat çekiyor

Marvel'ın Disney+ için hazırladığı ilk dizilerden biri olan WandaVision'ın inceleme puanları paylaşıldı. Dizi oldukça yüksek puan aldı.

WandaVision'ın inceleme puanları açıklandı: Yüksek puan alması dikkat çekiyor

Disney'in bizzat kendi hazırladığı ve Disney+'ta yayınlanacak olan ilk Marveldizisi WandaVision, ilk iki bölümüyle yayın hayatına başladı. Dizinin de inceleme puanları paylaşıldı.

Wanda ve Vision karakterine odaklanacak olan Marvel dizisi, Disney+ üzerindenilk iki bölümüyleyayın hayatına başladı. Dizinin sonraki bölümleri haftalık olarak yayınlanacak. Ne yazık ki ülkemizde yasal olarakdizinin izlenebileceği bir platform bulunmuyor. Bu yüzden izleyici illegal yöntemler ile diziyi izlemeye çalışıyor. İlerleyen günlerde yapılan anlaşmalar ile dizinin internet platformlarında yayınlanacağı düşünülüyor.

Dizinin puanlarına baktığımızda ise heyecanlanmamak mümkün değil. WandaVision Rotten Tomatoes üzerinden tam 85 kişi tarafından incelenmiş ve incelemelerin ortalaması %95. Metacritic üzerinde ise 26 inceleme bulunuyor. Oradaki ortalama puan ise 75. Genel olarak yorumlara bakıldığında ise oyunculuk anlamında çok iyi olduğuve beklenmeyen tarzda bir yapım olduğu söylenmiş.

# netflix # dizi # blu tv # Disney # Marvel # imdb # imdb puanları # hbo