MasterChef'te ilk finalist belli oldu! Eleme potasında yarışacak son isim kim? Kimler elemeye kaldı?

Dün akşam eski yarışmacılarını konuk eden programda renkli görüntüler ortaya çıktı. Daha önce olaylı bir şekilde yarışmadan ayrılan Mustafa'da gelenler arasındaydı. Finale kalacak ilk finalistin açıklandığı gecede eleme potasına kalacak son kişide seçildi.

MasterChef'te ilk finalist belli oldu! Eleme potasında yarışacak son isim kim? Kimler elemeye kaldı?

18 Aralık Çarşamba akşamı Tv8'de yeni bölümüyle ekrana gelen MasterChef, finale yaklaşırken eğlenceli oyunlarıyla devam ediyor. Sona kalan Cemre, Güzide, Ekin, Batuhan ve Alican'ın son bölümde oynadığı oyunlarda partnerleri elenen eski yarışmacılar oldu. Sayı çekilerek rastgele yapılan eşleşmelerde, Batuhan ile Yasin, Cemre ile Kıvanç, Güzide ile Açelya, Ekin ile Mustafa, Alican ile Yekaterina yarıştı. Daha önce jüriler tarafından elenmesine tepki gösteren Mustafa stüdyoyu önlüğünü fırlatarak terk etmişti. Mehmet Şef'in, "O gidişten sonra neler oldu?' sorusuna, Mustafa "Ne söyleyeyim şefim o gidişten sonra. Kötü eleştiri de aldım iyi eleştiri de aldı ne yalan söyleyeyim. Çalışmıyorum, tatil yapıyorum" diye cevap verdi. Daha sonra yaptığı açıklamalarda da mahcup olduğunu belirtti.

İLK FİNALİST BELLİ OLDU

MasterChef'te ilk finalist, bireysel eleme oyunu sonucunda Cemre oldu. Finale toplam da 4 kişi ulaşacak.

SON ELEME ADAYI KİM?

MasterChef'te bu haftanın ilk eleme adayı Pazartesi günü yapılan oyunda Alican olmuştu. İkinci isim olarak Salı günü Batuhan seçildi. Dün akşam yapılan oyunda ise son eleme adayı olarak Ekin seçildi. Güzide, Cemre ve Ekin arasında oynanan oyunda Ekin kaybeden isim oldu.

# TV8 # MasterChef # Mustafa # finalist # ekin # cemre # Güzide # eleme adayı # alican # Açelya