Muammer Güler'den ilginç ifade!

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in yolsuzlukları araştırmak için kurulan Meclis Soruşturma Komisyonu'na verdiği ifadenin ayrıntıları ortaya çıktı. Güler, çocuklarının serveti nasıl edindiğine yönelik sorulara yanıt vermekte zorlandı. Oğlunun üzerine kayıtlı bir ev için de "Rahmetli annemin halen oturmakta olduğu evdir" dedi.

Muammer Güler'den ilginç ifade!

Adı yolsuzluk iddialarına karışan eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, Meclis Soruşturma Komisyonu'na verdiği ifadede ilginç sözler kullandı. Çocuklarının edindiğii serveti açıklarken zor anlar yaşayan Güler, Komisyon Başkanı AKP'li Hakkı Köylü'yle bile gerilim yaşadı.

Oğlu Barış Güler'in danışmanlık şirketinin ne iş yaptığını bilmediğini söyleyen Güler, oğlunun oğlunun üzerindeki bir ev için, "Rahmetli annemin halen oturmakta olduğu evdir" ifadelerini kullandı.

Güler "annemin amcasının oğlunun oğludur" diye tanıttığı ve Rıza Sarraf'ın yanında çalışan Rüçhan Bayar’ın Barış Güler ile para alışverişi hakkındaki soruları da yanıtladı. Güler, oğlunun Rüçhan Bayar'a 4 yıl önce verdiği 1 milyon 400 bin liranın "nemalanarak" 2 milyon 50 bin dolara ulaştığını belirtti.

Bir milletvekilinin "Daha çalışma hayatının başında oğlunuz bu parayı nereden getirmiştir sizce? Siz bürokratsınız, hanımefendi de öğretmen. O rakam o tarihlerde nasıl bir araya geldi?" sorusunu da "Benim bu konuda size verecek bilgim yok." şeklinde yanıtladı.

ulusalkanal.com.tr

# yolsuzluk soruşturması # 4 eski bakan