Ölmelerini bekliyorlar

Silivri Cezaevi'nde kanser olan emekli Albay Muzafffer Tekin'in tahliye başvurusu bir kez daha değerlendirilmedi. Ergenekon hakimleri Tekin'in 4'üncü evre pankreas kanseri olduğunu ortaya koyan raporları yeterli bulmadı, Tekin'i Adli Tıp Kurumu'na sevketti. Özel Görevli mahkeme kararını Adli Tıp raporuna göre verecek.

Ölmelerini bekliyorlar

Ergenekon hakimleri, 7 yıldır kaldığı Silivri Cezaevi'nde kanser olan emekli Albay Muzaffer Tekin'in tahliye talebini karara bağlamadı.

Özel Görevli İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi Tekin için 4'üncü derece pankreas kanseri teşhisini yapan hastane raporlarını yeterli görmedi, Tekin'i Adli Tıp Kurumu'na sevketti. Mahkeme, Tekin'in başvurusunu Adli Tıp Raporu'na göre değerlendirecek.

Kumpaslarla hedef alındıktan sonra yaşam mücdelesi veren tek isim Muzaffer Tekin değil. Bugüne kadar 12 kişinin canına mal olan kumpaslar 12 yurtseveri de ölümün kıyısına sürükledi.

İşte sağlık raporlarına rağmen tahliye edilmeyen yaşam direnişçileri...

Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz.. Kanser!!! Tutuklandıktan bu yana tam 31 ameliyat geçirdi. Tutuklandığı günden bu yana cezaevinde sadece 10 gün kalabildi. 7 yıldır mahkum koğuşunda...

75 yaşındaki Ergenekon tutuklusu Eski İstanbul Üniversitesi Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu. Hastalığının tam teşhisi henüz konulamadı. Sık sık hastaneye kaldırılıyor, yoğun bakıma alınıyor.

Emekli Tuğgeneral Veli Küçük, böbrek üstü bezlerinde tümör var. Diyabet, yüksek tansiyon, prostat ise diğer hastalıklarının bir kaçı.

Emekli Tümgeneral Rıfkı Refik Durusoy, Böbrek kanseri nedeniyle bir böbreğini kaybetti, üçüncü evre böbrek yetmezliğine yakalandı.

Deniz Kurmay Albay Levent Kerim Uça, beyninde ur tespit edildi. Ağır bir ameliyat geçiren Uça, her an felç geçirebilir.

Emekli Korgeneral Doğan Temel, yumuşak doku kanseri.

Emekli Albay Mehmet Yoleri, 2 kez kalp krizi geçirdi.

SESAR Araştırmalar Merkezi Başkanı İsmail Yıldız, bilincini kaybetti.

3'üncü kez açık kalp ameliyatı geçiren emekli Orgeneral Ergin Saygun ile emekli Tuğamiral Cem Aziz Çakmak ve eski İnönü Üniversitesi Rektörü Fatih Hilmioğlu ise tahliye edilen şanslı isimler arasında...

Kumpasların ağır yaraladıklarının yanı sıra canını aldığı isimler de oldu.Bugüne 12 isim kumpaslara karşı savunma yapma şansı bile bulamadı. İşte o isimler...

Kuddisi Okkır, Deniz Yarbay Ali Tatar, Emekli Albay Abdülkerim Kırca, MİT Orta Asya Başmüşaviri iken tutuklanan Kaşif Kozinoğlu, Türk solunun mihenk taşlarından İlhan Selçuk, Hocaların hocası Profesör Doktor Uçkun Geray, ÇYDD Başkanı Türkan Saylan, Eski Jandarma Genel Komutanı Emekli Orgeneral Teoman, Emekli Albay Mehmet Haşimoğlu ve Engin Aydın ile Stratejist Erhan Göksel.

Özer Sürmeli

ulusalkanal.com.tr

# kanser # anayasa mahkemesi # silivri cezaevi # Muzaffer Tekin # adli tıp kurumu