Terkoğlu'ndan F-Tipi örgüt hakkında suç duyurusu!

Kumpas soruşturmaları kapsamında gazeteci Barış Terkoğlu savcılığa ifade verdi. Terkoğlu, hakimler, savcılar ve polislerden şikayetçi oldu.

Terkoğlu'ndan F-Tipi örgüt hakkında suç duyurusu!

Kumpas davaları ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Oda TV Haber Müdürü Barış Terkoğlu şikayetçi sıfatıyla ifade verdi.

Terkoğlu, Oda Tv soruşturmasıındaki savcılar ve bilirkişi olarak görev yapan polislerden şikayetçi oldu.

Oda TV davasının, bilgisayarlara virüs aracılığıyla yerleştirilen dijitallerle kurgulandığını hatırlatan Terkoğlu, TÜBİTAK'ın hazırladığı raporun sahteciliği ortaya açıkça belgelendiğini vurguladı. Terkoğlu ifadesinde, savcılar ile polis bilirkişilerinin ortak hareket ederek kumpası gizlediğini söyledi.

Terkoğlu, Oda TV davasında sanık olan isimlerin ortak özelliğinin Fethullah Gülen cemaati ile ilgili çalışma yapmak olduğunu söyledi. Yargı ve Emniyet'i bu çetenin ele geçirdiğini vurguladı.

"Bir dönem savcı, polis, hakim bütünleşmesiyle iş tutan bu çetenin faaliyetleri bir bütün olarak ele alınmak durumundadır. Somut olarak örgütlü hareket etmişler, kendi yapılanmalarına karşı olan insanlara karşı devletin üniformasını araç olarak kullanmışlardır"

Gazeteci Barış Terkoğlu, soruşturmada bilirkişilik yapan polisler Bekir Peker, İsa Akyüz, Muhammed Bağdat, Hüseyin Koçer, Kemal Gökbaş, Cengiz Koçak'dan şikayetçi oldu. Savcılar Bilal Bayraktar, Zekeriya Öz, Cihan Kansız'ın da cezalandırılmasını talep etti.

ulusalkanal.com.tr

# odatv # Barış Terkoğlu # fethullah gülen # f tipi örgüt