Reyhan ölüme yürüyor! Yemin 243. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 244. bölüm fragmanı izle...

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 6 Mayıs Çarşamba günü, 243. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yemin 243. bölüm izle... Yemin 244. bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 244. bölüm fragmanı izle... Kanal 7'de her gün yayınlanan Yemin dizisi, seyirciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Emir ile Reyhan'ın zorluklarla dolu aşk mücadelesinde onları neler bekliyor?

Reyhan ölüme yürüyor! Yemin 243. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 244. bölüm fragmanı izle...

Yemin dizisinde dün; Narin, Reyhan'ı ikna etmek için çabalar ama Reyhan bu yoldan vazgeçmeyeceğini kesin bir dille söyler. Narin, Reyhan'ın hayati riskini en net gören kişidir ve bu duruma kahrolmaktadır... Yapabileceği tek şey aynı durumda bir hasta bulup Reyhan'a durumu göstermektir.

Cavidan, Reyhan'ın ölme tehlikesinin sevinciyle evde Reyhan'a melek gibi davranmaktadır...

Reyhan bu hastalığı atlatan bir anne kız bulduğunu düşünerek Emir'le birlikte onların evine gider ama aslında bu hastalığa yakalanan annenin öldüğünü anlatır. Reyhan'ın umutları artık yavaş yavaş cılızlaşır.

Cemre ise Cavidan'ı yavaş yavaş ilaçlarla zehirlemektedir...

YEMİN 243. BÖLÜM

YEMİN 244. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# yemin # yemin izle # Yemin fragman # Yemin reyhan emir # yemin reyhan # Yemin narin kemal