Nisa ile Yasin arasında büyük kavga! Survivor 102. bölüm fragmanı yayınlandı... Mavi Takım arasında sürtüşme devam ediyor...

TV8'in sevilen yarışması Survivor yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu akşam İletişim Ödülü'nde Mavi Takım kendi arasındaki sürtüşmeler nedeniyle gergin dakikalar yaşayacak.

Nisa ile Yasin arasında büyük kavga! Survivor 102. bölüm fragmanı yayınlandı... Mavi Takım arasında sürtüşme devam ediyor...

Her gün yayınlanan ve konsept değişikliğine giden Survivor'da bu hafta ilk defa yeni takım kaptanları ile oluşturulan takımların elemesi yaşanacak.

Gönüllüler Takımı, Cemal Can, Nisa, Yasin, Evrim ve Ardahan ile yoluna devam ederek Mavi Takım'ı oluştururken; Kırmızı Takım, Berkan, Yasin, Elif, Sercan ve Barış ile tekrar birleşti.

Gönüllüler Takımı'ndan Kırmızı Takım'a geçiş yapan Berkan ile eski takım arkadaşları Evrim ile Yasin arasında gerilim devam ediyor.

Hem yeni takıma destek veren hem de eski takım arkadaşları ile iletişimini koparmak istemeyen Berkan, eski takım arkadaşları Evrim ile Yasin tarafından tepki görünce aradaki sürtüşme arttı.

Yeni bölüm fragmanında görüldüğü üzere kendi aralarında da çekişmelerini sürdüren Mavi Takım'da Nisa için ipler kopuyor ve Yasin ile ilişkisinde kavga raddesine geliniyor. Yasin'in takıma "Benim ayarım kaçarsa bu takımın komple ayarı bozulur" tehdidinden sonra Nisa, "Bozuldu zaten" diyerek karşılık verince ikili karşılıklı söz dalaşına giriyor ve takım arkadaşlarının araya girmesi ile sona eriyor.

SURVIVOR 102. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# survivor # Survivor Nisa # Survivor Yasin # survivor yeni bölüm # Survivor izle