Görev Vakfı yeni görevlere hazır

Görev Vakfı, yeni görevlere hazır. Üreten ve Aydınlık Türkiye için üye atılımı başlatan Görev Vakfı 6. Genel Kurul toplantısını yaptı. Genel Kurulda çok sayıda projeyi hayata geçirmek için yeni görevler üstlenildi. Toplantıya iş insanları, akademisyenler, ekonomistler ve çok sayıda kişi katıldı.

Görev Vakfı yeni görevlere hazır

Asya Çağı Üniversitesi'nden huızurevine kadar çok sayıda proje hayata geçirilecek. Görev Vakfı göreve hazır...

Üreten ve Aydınlık Türkiye için üye atılımı başlatan Görev Vakfı 6. Genel Kurultoplantısını İstanbul'da yaptı. Toplantı saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı okunması ile başladı.

Genel Kurul'a Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, iş insanıEthem Sancak ve mütevelli heyeti üyeleri katıldı.

Genel Kurul'da vakfın 2020 yılı bilanço, hesap ve denetim raporları mütevelli heyetinin ibrasına sunuldu.

Görev Vakfı'nın önüne koyduğu en önemli projeler Asya Çağı üniversitesi kurulması ve 2 huzurevi açılması oldu. Projelere mütevelli heyetinden tam destek geldi.

Görev Vakfı'nı yeni görevleri için 112 kişilik mütevelli heyetine 73 kişi daha önerildi. Öneri oy birliğiyle kabul edildi. Yeni görevler belirlendi.

Görev Vakfı'na taşınmaz bağışında bulunan 37 kişiye onur üyeliği ile ödüllendirildi.

2015 yılında kurulan Görev Vakfı üye atılımı için de önüne yeni görevler koydu.

# istanbul # türkiye # vatan partisi # ulusal kanal # destek # Doğu Perinçek # akademisyen # aydınlık # toplantı # görev vakfı # genel kurul # ekonomist # ethem sancak # asya çağı üniversitesi # üreten türkiye # aydınlık türkiye # iş insanı