Oktay Vural'ın, istifa ettiği koltuğa yeniden aday olduğu belirtiliyor

MHP’de boş olan Meclis Grup Başkanvekilliği koltuğuna kimin geleceği tartışılıyor. Görevinden istifa eden Oktay Vural'ın Başkanvekilliği için yeniden başvurduğu belirtiliyor. Edinilen bilgilere göre ise MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kafasındaki isim Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal.

Oktay Vural'ın, istifa ettiği koltuğa yeniden aday olduğu belirtiliyor

MHP'de Oktay Vural'ın Meclis Grup Başkanvekilliği görevinden istifa etmesinin ardından boşalan koltuğa kimin geleceği tartışılıyor.

Meclis'in açılmasına kısa bir süre kala MHP kulisleri hareketlendi.

Edinilen bilgilere göre, olağanüstü kurultay sürecinin başlamasıyla kurultay çağrısı yaparak görevinden istifa eden Oktay Vural, Grup Başkanvekilliği için yeniden başvurdu.

Vural'ın yanı sıra MHP kulislerinde, Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın’ın adı başkanvekilliği için konuşuluyor.

Ulusal Kanal'ın edindiği bilgilere göre, MHP lideri Devlet Bahçeli, Meclis'te pasif kalan bir grup başkanvekili istemiyor. Bilgilere göre, Bahçeli'nin kafasındaki isim Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal. Günal, olağanüstü kurultay çağrısı yaparak istifa eden ve genel başkanlığa adaylığını açıklayan Ümit Özdağ'ın yerine gelmişti.

Bahçeli, Günal'ı Grup Başkanvekili yaptıktan sonra boşalan koltuğa da Erzurum Milletvekili Kamil Aydın'ı getirmeyi düşünüyor.

ulusalkanal.com.tr

# mhp # Oktay Vural