Son dakika 7 Şubat 2020 Cuma tatil haberleri... İstanbul'da okullar tatil mi? Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi mi?

İstanbul için Meteoroloji ve AKOM’dan gelen uyarıların ardından İstanbul’un yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı. Kar yağışının etkisinin arttırmasının ardından veli ve öğrenciler okulların tatil edilip edilmeyeceğini sorgulamaya başladı. İstanbul'da okullar tatil mi, Vali Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi mi?

Son dakika 7 Şubat 2020 Cuma tatil haberleri... İstanbul'da okullar tatil mi? Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi mi?

İstanbul için Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'dan peş peşe kar yağışı uyarısının gelmesinin ardından okulların tatil edilip edilmeyeceği çok arananlar arasında yerini aldı.

İstanbul'da yaşanan ani hava sıcaklığında düşüş ve kar yağışının başlaması, öğrencilerde kar tatili beklentisini arttırdı.

Anadolu Yakası'nın yüksek kesimleri ile Avrupa Yakası'nda Eyüpsultan, Sarıyer ve Silivri'de bazı bölgelerde kar etkili oluyor.

Anadolu Yakası'nda Ümraniye, Kadıköy, Beykoz, Kartal ve Çekmeköy'de yağış, karla karışık yağmur şeklinde görülüyor.

Aydos Ormanı ve Çamlıca Tepesi gibi yüksek kesimlerde ise kar yağışı etkili oluyor.

Avrupa Yakası

Kentin Avrupa Yakası'nda da Eyüpsultan, Sarıyer ve Silivri'de bazı bölgelerde kar yağışı görülüyor. Zeytinburnu, Fatih ve Bakırköy ilçelerinde ise karla karışık yağmur etkisini sürdürüyor.

Valilikten açıklama geldiğinde haberimizde olacak. Okulların tatil olup olmayacağını öğrenmek için haberi takipte kalın.

ulusal.com.tr

# istanbul # valilik # okullar tatil mi # valilik açıklama # istanbul valilik