Eski eşini öldürmeye çalışan zanlıyı özel harekat yakaladı

Antalya'da eski eşini öldürmeye çalışan adam arbede sırasında kendisini yaraladı. O esnada saldırıya uğrayan kadın İçişleri Bakanlığının Kadın Destek Uygulaması ile ekiplere haber verdi. Eşini öldürmeye teşebbüs eden adam kıskıvrak yakalandı.

Eski eşini öldürmeye çalışan zanlıyı özel harekat yakaladı

Eski eşini silah ile vurmaya giden adam çıkan kargaşada kendi ayağını vurdu. Genç kadın, İçişleri Bakanlığının Kadın Destek Uygulaması ile ölümden son anda kurtuldu.

Olay Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde meydana geldi. Kazakistan uyruklu 35 yaşındaki kadın evi tadilatta olduğu için çocuğunu bir süreliğine babaannesinin evine bıraktı. O sırada uzaklaştırma kararı bulunan eski eşi A.T.A içeri girdi.

Eski eş, silahını alarak genç kadını vurmaya çalıştı. Mermi sekerek kendi ayağına isabet etti. 35 yaşındaki anne de Kadın Destek Uygulaması aracılığıyla polisten yardım istedi.

3 dakika içerisinde olay yerine polis ekipleri geldi. Ekipler, apartman boşluğuna giren şüpheliyi dışarı çıkması için ikna etmeye çalıştı. İkna çabaları sonuç vermeyince özel harekât timlerinden destek istendi. İtfaiye merdiveniyle binanın çatısına çıkan özel harekât polisleri daha sonra apartman boşluğuna girdi. Gaz kullanarak A.T.A'yı etkisiz hale getiren polisler şüpheliyi binadan çıkardı.

Eski eşini öldürmeye çalışan zanlı hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.

# antalya # içişleri bakanlığı # muratpaşa # özel harekat # eski eş